Sındırgı Belediyespor Filistin'e Destek İçin Yeşil Sahaya Çıktı - Son Dakika
Spor

Sındırgı Belediyespor Filistin'e Destek İçin Yeşil Sahaya Çıktı

Sındırgı Belediyespor Filistin\'e Destek İçin Yeşil Sahaya Çıktı

Sındırgı Belediyespor oyuncuları, İsrail'in Gazze'ye saldırılarına tepki göstermek ve Filistin'e desteklerini göstermek amacıyla Türk Bayrağı ve Filistin Bayrağı ile sahaya çıktı. Maç sonunda Sındırgı Belediyespor, Bigadiç Etibor Spor'u 90+8. dakikada attığı golle mağlup ederek 3 puanın sahibi oldu.

13.11.2023 15:34

Sındırgı Belediyespor oyuncuları Filistin'e desteklerini ve İsrail'in Gazze'ye saldırılarına tepkilerini göstermek için yeşil sahaya Türk Bayrağı ve Filistin Bayrağı ile çıktı.

Balıkesir Bigadiç Dört Eylül Stadı'nda Sındırgı Belediyespor - Bigadiç Etibor Spor arasında gerçekleştirilen müsabaka öncesi sporcular sahaya Türk Bayrağı ve Filistin Bayrağı ile çıktı. İki takımın oyuncuları verdikleri destek mesajı sonrası kıran kırana mücadele etti.

Heyecan dolu geçen maç 90+8. dakikada Sındırgı Belediyesporlu oyuncu Emre İnan'ın attığı gol ile sonuçlandı. Ligi birincilikle sürdüren Sındırgı Belediyespor deplasmanda rakibini mağlup ederek, 3 puanın sahibi oldu. 12 puanla ligde birinci olan Sındırgı Belediyespor'u şampiyonluk yolunda Sındırgılı taraftarlar da yalnız bırakmadı. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Sındırgı Belediyespor Filistin'e Destek İçin Yeşil Sahaya Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement