Sivasspor Eksi 10 Derecede Çalıştı - Son Dakika
Spor

Sivasspor Eksi 10 Derecede Çalıştı

Sivasspor Eksi 10 Derecede Çalıştı

Bursaspor'u konuk edecek olan Sivasspor, bu karşılaşmanın hazırlıklarına kulüp tesislerinde yaptığı antrenmanla başladı.

11.01.2013 16:16  Güncelleme: 16:14

Ziraat Türkiye Kupası A grubu karşılaşmalarının 2'nci haftasında Bursaspor'u konuk edecek olan Sivasspor, bu karşılaşmanın hazırlıklarına kulüp tesislerinde yaptığı antrenmanla başladı. Eksi 10 derece hava sıcaklığında gerçekleştirilen antrenmana yeni transferler Ümit Kurt ve Hakan Arslan da katıldı.

Spor Toto Süper Lig'in 2'inci yarı hazırlıklarını Antalya'da sürdüren Sivasspor, 10 günlük kampın ardından bugün Sivas'a döndü. Kırmızı beyazlı ekip gelir gelmez pazar günü oynayacağı Bursaspor maçı hazırlıklarına başladı. Antrenmana, Ankaragücü'nden transfer edilen Ümit Kurt ve Samsunspor'dan alınan Hakan Arslan da katıldı. Teknik direktör Rıza Çalımbay kontrolünde yapılan antrenmanda futbolcular düz koşu ve ısınma hareketlerinin ardından yarı sahada çift kale maç yaptı. Sakatlıkları bulunan Milan Cerny ve kaleci Korcan Çelikay antrenmanda yer almadı.

Lig arasını iyi değerlendirdiklerini belirten Sivasspor Teknik Rıza Çalımbay, "Hazırlık maçlarında bütün futbolcularımıza şans verdik. Genel olarak herkes memnundu. Memnun olmadığımız şeyler, maçlarda yediğimiz goller. Kampa gelen arkadaşlarımız oldu, giden arkadaşlarımız oldu. Ama kısa da olsa iyi bir kamp dönemi geçirdik."dedi. Transferler hakkında da bilgi veren Çalımbay, "Şu ana kadar istediğimiz transferleri yapamadık. Biz gerekli listeyi, gerekli isimleri yönetime verdik. Artık her şey yönetimin elinde. Yönetimimiz de gerçekten çok iyi şekilde uğraşıyor. İstediğimiz transferleri gerçekleştirmek için gayret gösteriyorlar. Şu anda, yardımcılarım Bülent Albayrak ve Orhan Kaynak ile birlikte transfer çalışmalarını yürütüyorlar. Kadromuza en az 2-3 arkadaşımızı daha katmak istiyoruz. Zor bir döneme giriyoruz. 20 günde 7 tane maç oynayacağız. Onun içinde kadromuzun geniş olması lazım. İstediğimiz transferlerin kupa maçına yetişmesi gerekiyordu ama yetişmedi. Bursa maçı da bizim için çok önemli. Amacımız transferleri lig maçlarına yetiştirmek. Ligde de kupada iyi yerlere gelmek istiyoruz."diye konuştu

FOTOĞRAF - Sivas

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Sivasspor Eksi 10 Derecede Çalıştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement