Sivasspor-Fenerbahçe Maçından Notlar - Son Dakika
Spor

Sivasspor-Fenerbahçe Maçından Notlar

Sivasspor-Fenerbahçe Maçından Notlar

Sivasspor-Fenerbahçe maçına taraftarlar, yoğun ilgi gösterdiler.

02.09.2012 18:38

Maça YOĞUN İLGİ

Sivasspor- Fenerbahçe maçına taraftarlar, yoğun ilgi gösterdiler. Ev sahibi takımı yaklaşık 13 bin taraftar desteklerken Fenerbahçeliler ise kendileri için ayrılan kale arkası tribünündeki 800 kişilik tribünü doldurdu.

AYNI KADRO

Sivasspor, son olarak 3-3 berabere kaldığı Mersin İdmanyurdu maçı kadrosunu zorunlu kaleci değişikliği dışında aynen korudu. Sivasspor'un son antrenmanında sakatlanan kaleci Korcan'ın yerine teknik direktör Rıza Çalımbay, Milan Borjan'a forma şansı tanıdı. Borjan bu sezon ilk kez bir resmi müsabakada görev aldı. Sakatlıkları süren Abdulkadir ve Roman Bednar da kadroda yer almadı.

ÇİMLERİ KONTROL ETTİ

Sivasspor-Fenerbahçe maçını takip için yerel ve ulusal basından 110 gazeteci akreditasyon yaptırdı. Stada ilk olarak Fenerbahçe takımı geldi. Teknik direktör Aykut Kocaman, takımdan önce 4 Eylül Stadı'na çıkarak sahayı kontrol etti.

ALEX 3 MAÇ SONRA İLK 11'DE

Fenerbahçe'de son günlerde yaşanan tartışmaların odasındaki isim olan kaptan Alex de Souza, 3 maçlık aradan sonra yeniden ilk onbirde forma şansı buldu. Ligin ilk haftasında Sanica Boru Elazığszpor maçında oynarıktan sonra ilk 11'de oynayamayan Alex, yeniden ilk 11'de takıma döndü.

BÜYÜK KAPTAN TEZAHÜRATI

Futbolcular ısınırken taraftarlar, "I love you Alex" tezahüratıyla Brezilyalı futbolcuyu tribüne çağırdılar. Tarafarlar, bu arada, "Büyük kaptan" diye tezahürat yaptı.

AYKUT-ALEX TEZAHÜRATI KARŞILIK BSULYMADI

Sarı lacivertli taraftarların bir süre sonra, "Aykut-Alex el ele hep beraber tribüne" tezahüratı ise karşılık bulmadı. Miroslav Stoch ve Caner Erkin yedekler arasında yer aldı. SELÇUK'A MORAL

Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Lig'ne veda ettiği maçta taraftarın ıslıklarına maruz kalıp yerini Alex'e bırakan Selçuk Şahin, Sivasspor maçında da onbirde sahaya çıktı. Taraftarlar, maç öncesi Selçuk'u tribüne çağırıp moral verdiler.

OTYAKMAZ'LA KIĞILI MAÇI BİRLİKTE İZLEDİ

Fenerbahçe Başkan vekili Abdullah Kiğılı ile Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz, protokol tribününde yan yana oturarak karşılaşmayı izledi.

15'İNCİ MAÇ

Sivasspor ile Fenerbahçe ligde 15'inci kez karşı karşıya geldi. Geride kalan 14 karşılaşmada Fenerbahçe, 10 kez sahadan galibiyetle ayrılırken 2 maçı ise Sivasspor kazandı. İki karşılaşma ise bareberlikle sonuçlandı. Bu maçlarda Fenerbahçe 36 gol kaydederken Sivasspor ise 18 gol attı.

Sivas'ta oynanan 7 maçın 4'ünü Fenerbahçe, 2'sini Sivasspor kazanırken 1 maç da berabere sona erdi. Geçen sezon Sivas'ta oynanan karşılaşmada Sivasspor Fenerbahçe'yi 2-0 mağlup etmiş, İstanbul'da oynanan karşılaşma ise Fenerbahçe'nin 4-2 üstünlüğüyle sona ermişti.

"ANNE SÜTÜ" PANKARTI

Sivasspor, sahaya, "Sağlıklı nesiller için bebeğinize her gün 500 ml anne sütü içirin" yazılı pankartla çıktı.

ÇALIMBAY KOCAMAN'A BAŞARI DİLEDİ

Sivasspor teknik direktörü Rıza Çalımbay, maçtan öhce Fenerbahçe yedek kulübesine giderek teknik direktörü Aykut Kocaman ve yedek oyuncularla tokalaşıp başarı diledi.

FOTOĞRAF - Sivas

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Sivasspor-Fenerbahçe Maçından Notlar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement