Sivasspor'un 15 Maç Sonra Gelen Galibiyeti İçin 15 Kurban Kesti - Son Dakika
Spor

Sivasspor'un 15 Maç Sonra Gelen Galibiyeti İçin 15 Kurban Kesti

Sivasspor Dergisi Genel Yayın Koordinatörü Emre Kaynak, 15 maçlık galibiyet hasretinin Gaziantepspor maçında sona ermesinin ardından 15 küçükbaş hayvanı kurban etti.

12.11.2015 16:37  Güncelleme: 14:31

Medicana Sivasspor'un ligde galip gelemediği her maç için bir kurban adayan Sivasspor Dergisi Genel Yayın Koordinatörü Kaynak, 15 maçlık galibiyet hasretinin sona ermesinin ardından 15 küçükbaş hayvan kurban etti.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Medicana Sivasspor'un ligde galip gelemediği her maça bir kurban adayan Sivasspor Dergisi Genel Yayın Koordinatörü Emre Kaynak, 15 maçlık galibiyet hasretinin Gaziantepspor maçında sona ermesinin ardından 15 küçükbaş hayvanı kurban etti. Kulüp tesislerine getirilen 14 koyun ve bir koç, antrenman sahasının yanında kasap tarafından kesildi.

"SİVASSPOR'UN ESKİ GÜNLERİNE DÖNECEĞİNE İNANIYORUM"

Kurbanları adayan Emre Kaynak, gazetecilere yaptığı açıklamada, "Takımımız 15 haftadır galibiyet alamadığı için çok büyük üzüntü yaşıyorduk. Ben de galibiyet alamadığı her karşılaşma için bir koyun adağında bulundum. Şükürler olsun bugün bu adağımı yerine getirdim." dedi. Medicana Sivasspor'un Gaziantepspor karşılaşmasında güzel bir galibiyet aldığını dile getiren Kaynak, teknik ekibe, yönetim kuruluna, futbolculara ve kulüp başkanı Mecnun Otyakmaz'a teşekkür etti. Adağını yerine getirdiği için mutlu olduğunu belirten Kaynak, "Bundan sonra Sivasspor'un eskiden olduğu gibi güzel günlerine tekrar döneceğine inanıyorum. Sivasspor'a Süper Lig'de başarılar diliyorum." diye konuştu. Kaynak, 15 kurbanın etinin ihtiyaç sahiplerine dağıtılacağını söyledi.

BAŞKAN VEKİLİ ŞAŞIRDI

Sivasspor'un kulüp başkan vekili Erdal Sarılar da 15 kurbanı görünce çok şaşırdığını belirtti. Hayatında ilk kez 15 kurbanı bir arada gördüğünü ifade eden Sarılar, "Emre kardeşimizden Allah razı olsun. Bir kurban da aynı, 15 kurban da aynı ama Sivasspor sevgisini 15 kurbanla göstermiş oluyor." ifadelerini kullandı.

188 GÜN SONRA 3 PUAN

Ligde en son geçen sezonun 29. haftasında, 4 Mayıs'ta Kayseri Erciyesspor'u deplasmanda 3-2 mağlup eden ve bu karşılaşmanın ardından çıktığı 15 lig maçında da 3 puan alamayarak lig tarihinin en başarısız performansını sergileyen kırmızı-beyazlı ekip, kötü gidişi, ligin 11. haftasında, 8 Kasım Pazar günü Gaziantepspor'u yenerek sonlandırmıştı. Sivasspor, ligde 188 gün sonra 3 puanla tanışmıştı.

Sivasspor\'un 15 Maç Sonra Gelen Galibiyeti İçin 15 Kurban Kesti
Kaynak: AA

Son Dakika Spor Sivasspor'un 15 Maç Sonra Gelen Galibiyeti İçin 15 Kurban Kesti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (13)

  • Uzman: Yobaz takím 2 13 Yanıtla
    oguz: Sivaslilar kadar mert olsan karektersiz yobaz sensin memlkitini syle bilelim 2 0
  • kapalıkale: daha da beter olun 3 7 Yanıtla
  • SADE VATANDAS: cahillik diz boyu mac kazan kurban kes kazanma kurban isimiz gucumuz kan kan kan malsiniz mal 4 2 Yanıtla
  • hdp li : bu hafta bjkmiz sizi mahf edecek 0 3 Yanıtla
  • izmail: Etini de futbolculara verin barbekü yapsınlar ! 1 1 Yanıtla
  • GaLatasaraylı: keşke fenerbahçede 29 yılın Sonunda aldığı türkiye kupası için . 29 tane kurban keseydi . :)) 1 0 Yanıtla
  • Hayvan sever: İnanılmaz bir vahşet 0 0 Yanıtla
  • BENDERKİ: Onlar,HAYAT FELSEFESİ,ni (islam ahlakı, demokrasi,insanlık,barış,dürüstlük,aklını kullanmak,düşünmek,çok kelimeler kullanarak güzel ve kibar konuşmak,çağdaş espiri,kültür,bilim)yeterince öğrenmiş olsalardı,böyle ÜZÜCÜ ve UTANÇ VERİCİ olaylar başımıza gelmezdi.AMA onlar boş,saçma,insanın NEFSİ MÜDAFAA,sını zayıflatan, (diziler,filimler,müzikler,moda,alkol,sigara,para,mal,sanal yaşam,maçlar,şans oyunları) kolay yolu seçtiler.Yol yakın iken dönümelidirler. 0 0 Yanıtla
  • Bartınlı: Ulan yazık be yazık katiller 0 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement