Sivasspor'un istikrarlı galibiyet performansı Türk Telekom Arena'da son buldu. Galatasaray'a 2-1 yenilen kırmızı-beyazlılar, ligde 6 maç aradan sonra mağlup oldu.
Ligdeki son 6 maçında Elazığspor, Gençlerbirliği, Kayseri Erciyesspor, Gaziantepspor ve Bursaspor'u mağlup eden, Trabzonspor ile berabere kalan kırmızı-beyazlılar, dün Galatasaray'a 2-1 yenilerek, ligde 6 maç aradan sonra mağlup oldu.
Sivasspor son olarak ligin 5. haftasında sahasında Kasımpaşa'ya 2-1 yenilmişti.
Galatasaray maçında savunma oyuncuları Manuel da Costa, Cicinho ve Ümit Kurt'un kırmızı kart görmesi Sivasspor'da, ligin 13. haftasındaki Medical Park Antalyaspor maçı öncesi büyük yara açtı.
İKİNCİ KEZ 3 OYUNCU KIRMIZI KART GÖRDÜ
Sivasspor'un Süper Lig'de ikinci kez, bir maçta 3 oyuncusu kırmızı kartla cezalandırıldı. Daha önce 2006-2007 sezonunun 5. haftasındaki Konyaspor deplasmanında Sivasspor'dan 3 futbolcu kırmızı kart görmüştü. Konyaspor'un 2-0 kazandığı maçta, kırmızı-beyazlı oyuncular Anderson Dos Santos, Michael Petkovic ve Mehmet Hocaoğlu, kırmızı kartla oyun dışında kalmıştı.
Öte yandan 12. hafta maçları oynanan ligde Sivasspor ve Kayseri Erciyesspor, 4 kırmızı kartla futbolcusu en çok oyun dışında kalan takım oldu. Sivasspor'da 4 kırmızı kartın 2'sini, Portekizli savunma oyuncusu Manuel da Costa gördü.
Son Dakika › Spor › Sivasspor'un Yenilmezlik Serisi Sona Erdi - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.