Siyah-beyazlıların yeni transferi Alex Teixeira'nın en geç çarşamba gününe kadar İstanbul'a gelmesi bekleniyor - Son Dakika
Spor

Siyah-beyazlıların yeni transferi Alex Teixeira'nın en geç çarşamba gününe kadar İstanbul'a gelmesi bekleniyor

Beşiktaş'ın , Alex Teixeira transferi mutlu sona erdi. Siyah-beyazlıların yeni transferinin İstanbul'a geleceği tarihte netleşti. Yıldız futbolcunun en geç çarşamba gününe kadar İstanbul'da olması beklenirken Brezilya'dan Türkiye'ye geleceği için 7 gün boyunca karantinada kalacağı açıklandı.

01.08.2021 17:02  Güncelleme: 17:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yeni sezonda Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek Beşiktaş iddialı bir kadro kurmak için çalışmalarını sürdürüyor. Son olarak dünyaca ünlü futbolcu Alex Teixeira'yı kadrosuna katan siyah-beyazlıların, futbolcuyu İstanbul'a getireceği tarih belli oldu.

7 GÜN BOYUNCA KARANTİNADA KALACAK

Fotomaç'ın haberine göre; Beşiktaş'ın en geç çarşamba gününe kadar Brezilyalı oyuncuyu İstanbul'a getirmek istediği öğrenildi. Teixeira'nın Brezilya'dan geldiği için 7 gün boyunca Türkiye'de karantinada kalacağı ifade edildi.

Siyah-beyazlıların yeni transferi Alex Teixeira\'nın en geç çarşamba gününe kadar İstanbul\'a gelmesi bekleniyor

Son Dakika Spor Siyah-beyazlıların yeni transferi Alex Teixeira'nın en geç çarşamba gününe kadar İstanbul'a gelmesi bekleniyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement