Skenderbeu, Sporting Lizbon'u 3-0 Yendi - Son Dakika
Spor

Skenderbeu, Sporting Lizbon'u 3-0 Yendi

Skenderbeu, Sporting Lizbon\'u 3-0 Yendi

Beşiktaş'ın da yer aldığı H Grubu'nda Skenderbeu, Sporting Lizbon'u 3-0 yendi. Bu sonucun ardından Beşiktaş 6 puanla ikinci sıradaki yerini korudu.

06.11.2015 10:17  Güncelleme: 13:04

Beşiktaş'ın da yer aldığı UEFA Avrupa Ligi H Grubu'nda gecenin sürprizlerinden biri yaşandı. İlk üç maçta puan alamayan Skenderbeu, Portekiz'in Sporting takımını 3-0'la geçti.

SPORTİNG KALECİSİ KIZARDI

Sabien Lilaj, 15. dakikada Arnavut ekibini 1-0 öne geçirdi. 17'de Sporting kalecisi Rui Patricio, ceza sahası içinde Latifi'yi düşürürken ev sahibi ekip penaltı kazandı. Patricio ise kırmızı kartla oyun dışı kaldı. Penaltı atışını kullanan Lilaj kendisinin ve takımının 2. golünü atarken; 19. dakikada Skenderbeu'yu 2-0 öne geçirdi.

İKİNCİ YARIDA DA ŞOV DEVAM ETTİ

İlk yarı Skenderbeu'nun 2-0 üstünlüğüyle sona ererken, 2. yarıda da etkili olan Arnavut ekibi 3. golü 56. dakikada buldu. Kaleci Marcelo'nun uzaklaştırmak istediği topu orta saha çizgisi yakınlarında kontrol eden Nimaga aşırtma bir vuruşla ağlarla buluşturdu. Bu gol maçın da skoru oldu ve Arnavut ekibi gecenin sürprizlerinden birine imza atarak karşılaşmadan 3-0 galibiyetle ayrıldı.

İLK GALİBİYETİNİ ALDI

Bu sonucun ardından Skenderbeu gruptaki ilk galibiyetini ve puanlarını aldı. Sporting ise 4 puanda kaldı.

Son Dakika Spor Skenderbeu, Sporting Lizbon'u 3-0 Yendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Gönül-İnanç: Adamlar inanmış ve tabi ki de kazanıyor. milli takımı da fransaya dogrudan gitme hak kazandılar. oyuncularını hepsini topla bir tane bizim oyuncumuz kadar etmez. ama yalnız para ile olmaz bu iş. bizim takımlarımız rezil oluyor hem de dünya yıldızlarını topladıkları halde. bunun sırrı - teknik direktör- gönül ve inanç can gönülden kutluyorum. 10 0 Yanıtla
  • Z: My albanian brothers 5 0 Yanıtla

Advertisement