Skrtel ile Sturridge arasında olay konuşma: Artık takım arkadaşı değiliz - Son Dakika
Spor

Skrtel ile Sturridge arasında olay konuşma: Artık takım arkadaşı değiliz

Trabzonspor'un yıldız oyuncusu Daniel Sturridge, yakın arkadaşı olan Başakşehirli Skrtel'in maç içinde kendisine "Artık takım arkadaşı değiliz" diye espri yaptığını açıkladı.

28.10.2019 22:58  Güncelleme: 23:02

Trabzonspor'un başarılı oyuncusu Daniel Sturridge, Medipol Başakşehir maçının ardından beIN Sports'a konuştu. Yıldız oyuncu, "Takıma yardımcı olabilmek çok hoş bir duygu. Bizim için önemli bir maçtı. Genel itibari ile rakibimiz bizden iyi oynadı. Onları durdurmaya çalıştık ama bizim de pozisyonlarımız da vardı." dedi.

"SKRTEL İLE YAKIN ARKADAŞIZ"

Skrtel ile ilgili de konuşan Sturridge, "Skrtel ile yakın arkadaşız. Özel anılarımız var. 'Maçta her yerde beni takip ediyorsun artık gelme' dedim ona. O da bana 'artık takım arkadaşı değiliz.' diye espri yaptı." ifadelerini kullandı.

Skrtel ile Sturridge arasında olay konuşma: Artık takım arkadaşı değiliz
Sturridge ve Skrtel Liverpool formasıyla
Skrtel ile Sturridge arasında olay konuşma: Artık takım arkadaşı değiliz

Son Dakika Spor Skrtel ile Sturridge arasında olay konuşma: Artık takım arkadaşı değiliz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • Agla : Üç büyükler gs,fb,bjk 3 5 Yanıtla
    Caner: En büyük Trabzonspor ulun 3 2 İsimsiz: Yalnız gelmeye yüreği yetmeyen, neden tek başına gelemedin ki kendine yandaş arıyorsun! 2 0 Hı hı: İstanbul için evet bizde ona söz etmiyoruz Türkiye nin gerisi icin ise sadece saf safta diyoruz bugüne bugün Trabzonspor var arkasindan Bursaspor 0 2 DOGAN: NE SALAKCA BIR YAKLAŞIMDIR BU :) 1 0
  • ADS: EN BÜYÜK ADANADEMİRSPOR DUR ULAN 0 2 Yanıtla

Advertisement