Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, berabere kaldıkları Trabzonspor maçından sonra konuştu. Hırvat teknik adam, şunları söyledi:
"İLK BÖLÜMDE ZAYIF KALDIK"
"Adil ve gerçekçi bir sonuç oldu 1-1. Çok önemli ve derbi niteliğinde bir maç oynadık. Bu mücadeleyi kazanmak istiyorduk. Rakiple ilgili görüşümü belirtmiştim. Sıkı bir takıma karşı oynadık. Trabzonspor bu sezon iç sahada hiçbir maçını kaybetmemiş bir takım. Saygıyı hak ediyorlar. Maça çok iyi başladılar. Oyunun ilk bölümünde zayıf kaldık.
"APTALCA BİR GOL YEDİK"
İlk 20 dakikada epey bocaladık ve geriye de düştük. Aptalca diye nitelendirilebilecek bir gol yedik. Sonrasında sağlam bir karakter ortaya koyduk. Ama Trabzonspor ikinci golü atıp maçı bitirebilirdi. Durumu 1-1’e getirdikten sonra maç uçu açık bir hal aldı. Kazanabilirdik de kaybedebilirdik de. Benim için adil bir sonuç oldu."
Son Dakika › Spor › Slaven Bilic: Yediğimiz Gol Aptalcaydı - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Yorumlar (3)