Slovakya İlk Yarıda İşi Bitirdi: 2-0 - Son Dakika
Spor

Slovakya İlk Yarıda İşi Bitirdi: 2-0

Slovakya İlk Yarıda İşi Bitirdi: 2-0

Polonya maçında iyi bir ilk yarı çıkaran Slovakya maçtan galip ayrılırken, İrlanda Cumhuriyet'i de Letonya karşısında zorlanmadı.

15.11.2013 23:59

POLONYA 0-2 SLOVAKYA

Gol: Kucka (31'), Robert Mak (39')

Dünya Kupası Avrupa elemeleri H grubu dördüncüsü Polonya ile G grubu üçüncüsü Slovakya hazırlık maçında karşı karşıya geldi.

Ev sahibi takım maça iyi bir başlangıç yapamadı. Slovakya ise tam tersine etkili bir oyun sergiledi. 31. dakikada golü atan Jutaj Kucka, konuk takımı öne geçirmeyi başardı.

39. dakikada ise Slovakya'da bu sefer Robert Mak, Polonya filelerini havanaldırdı ve farkı ikiye çıkardı.

İkinci yarıda iki farkla önde giren konuk ekip daha rahat bir oyun sergiledi. Bu skor farkını koruyan Slovakya maçı 2-0 kazandı.

İRLANDA CUMHURİYETİ 3-0 LETONYA

Gol: Keane (22'), McGeady (68'), Long (80')

Dünya Kupası elemeleri grup aşamasında dört galibiyet alan İrlanda, G grubunda yalnızca sekiz puan toplayabilen Letonya ile hazırlık maçına çıktı.

Maçın ilk golü İrlanda'dan geldi. 22. dakikada Aiden McGeady'nin asistini gole çeviren Robbie Keane, ev sahibi takımı öne geçirdi.

Başka gol sesi çıkmayan ilk yarının ardıdından ikinci yarıda İrlanda Cumhuriyet'i farkı açmaya çalıştı. Ev sahibi ekip bu isteğini 68. dakikada gerçekleştirdi. İlk yarının asistini yapan McGeady, bu sefer golü kendisi attı ve skoru 2-0'a getirdi.

Bu golden sonra iyice rahatlayan İrlanda, 80. dakikada ise Coleman'ın hazırladığı pozisyonda Long ile golü attı ve maçın skorunu 3-0 olarak belirledi.

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Slovakya İlk Yarıda İşi Bitirdi: 2-0 - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement