Slovenya ve İtalya Federasyonları'ndan Tff'ye Ziyaret - Son Dakika
Spor

Slovenya ve İtalya Federasyonları'ndan Tff'ye Ziyaret

Slovenya ve İtalya Federasyonları\'ndan Tff\'ye Ziyaret

Slovenya Futbol Federasyonu Başkanı Alexander Ceferin, İtalya Futbol Federasyonu Başkanı Carlo Tavecchio, İtalya Futbol Federasyonu Başkan Vekili Mario Gallavotti ve Slovenya Futbol Federasyonu Genel Sekreteri Ales Zavrl bugün TFF’nin Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri’ni ziyaret etti.

14.01.2016 16:43

Slovenya Futbol Federasyonu Başkanı Alexander Ceferin, İtalya Futbol Federasyonu Başkanı Carlo Tavecchio, İtalya Futbol Federasyonu Başkan Vekili Mario Gallavotti ve Slovenya Futbol Federasyonu Genel Sekreteri Ales Zavrl bugün TFF'nin Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'ni ziyaret etti.

TFF Başkanı Yıldırım Demirören, Birinci Başkanvekili Servet Yardımcı ve Genel Sekreter Kadir Kardaş'ın ev sahipliğinde gerçekleşen ziyaret ve toplantılarda ülkeler arası işbirlikleri masaya yatırıldı. Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'ni gezen ve elektronik bilet konusunda yapılan çalışmaları yerinde inceleyen heyet, antrenman yapan profesyonel hakemlerle de tanışma fırsatı buldu. Yapılan temaslara UEFA KISS Pazarlama Semineri için ülkemizde bulunan Romanya Federasyon Başkanı Razvan Burleanu ve UEFA Pazarlama Direktörü Guy Laurent Epstein de katıldı. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Slovenya ve İtalya Federasyonları'ndan Tff'ye Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement