Sneıjder'in Eşi Yolanthe, İstanbul Boğazında Eğlendi - Son Dakika
Spor

Sneıjder'in Eşi Yolanthe, İstanbul Boğazında Eğlendi

Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Wesley Sneijder'in eşi Yolanthe Cabau, Boğazı gezerek, İstanbul'un tadını çıkardı.

08.03.2013 17:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Wesley Sneijder'in eşi Yolanthe Cabau, Boğazı gezerek, İstanbul'un tadını çıkardı.

İstanbul Boğazı'nı gezen Yolanthe Cabau, teknede Türk yemekleri yeyip, fasıl eşliğinde eğlendi. Boğaz turunda GS TV'ye konuşan Yolanthe, İstanbul'u çok beğendiğine dikkat çekerek, "İstanbul Boğazı rüya gibi. Burada olduğumuz için çok şanslıyız. Yeni evimize taşındık ve mutfağımızın penceresinden bütün köprüyü görebiliyorsunuz. Köprü geçen gece sarı-kırmızıydı, biz de bu manzara eşliğinde romantik bir şekilde yeni evimizde ilk akşam yemeğimizi yerken Wesley, bana 'Şuna bak, köprü bu akşam bizim için Galatasaray Köprüsü olmuş" dedi.

"EZAN SESİNİ DUYUNCA 'EVET, TÜRKİYE'DEYİM' DİYORUM"

"Muhtemelen Türkiye'de çocuklarımız olacak" diyen Yolanthe, "Yeni evimin balkonundan ezan sesini duyduğum zaman sözleri Arapça olduğu için anlamasam da hissediyorum ve "Evet, Türkiye'deyim" diyorum. Bu müthiş bir duygu. Başka bir ülkeye ve şehre gitmek bazen cesur bir harekettir. Fakat Allah sizin yanınızda oluyor. ve şu an çok mutluyuz. Muhtemelen Türkiye'de çocuklarımız olacak. Wesley ile burada ve Galatasaray Kulübü çatısı altında olduğum için Allah'ın sevdiği kulu olduğumu düşünüyorum" şeklinde konuştu.

"SNEİJDER'DEN İZİN İSTEMEM"

Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Wesley Sneijder hakkında da konuşan Yolanthe, "Sneijder son birkaç yılda çok olgunlaştı. Çok sakin ve tatlı. Ama bazen maçolaşabiliyor ve evde ikimiz olduğumuz zaman 'Patron benim' demeyi seviyor. Bazen bu tip kıskançlıklar yapabiliyor. Ona 'Şu işi yapabilir miyim?' diye sormam ama iş hakkında konuşuruz. Onun düşüncelerini öğrenmek için böyle yapmalı mıyım yoksa yapmamalı mıyım diye sorarım. Ama ondan izin istemem" diye konuştu.

"BURADA YAŞADIĞIMI HİSSETMEM İÇİN TÜRKÇE'Yİ ÖĞRENMELİYİM"

Türkçe öğrenmek için çabaladığını vurgu yapan Yolanthe Cabau, "Ben Türkçe öğrenmeye biraz ara verdim çünkü Amerika'da çalışıyordum. Ama buradayken ciddi ciddi çalışıyorum. Bence burada yaşadığımı hissetmem için bu dili öğrenmem gerekiyor. Geçen gün jet lag olduğumda Wesley'e Türkçe 'Bitkinim' dedim. Daha öğreneceğim çok şey var.

Wesley 4 dil biliyor. Bir dili öğrenmesi dört, beş veya altı haftasını alır. 'Türkçe'yi de çabuk sökerim' dedi ama şimdi en az 2 aya ancak öğrenirim diyor. Çünkü diliniz gerçekten zor. Wesley, hocasıyla ve arkadaşlarıyla hep Türkçe konuşmak istiyor" dedi.

"BENİ AİLEDEN BİRİ OLARAK GÖRÜYORLAR"

Galatasaraylı taraftarların kendisine 'yenge' demeleri ile ilgili olarak ise Yolanthe, "Wesley'in Galatasaray'a transferi gerçekleşmeden önce Twitter'da bana 'yenge' diyorlardı. Anlamını merak edip Türk arkadaşlarımıza sordum. Onlar açıkladılar. Burada da artık çoğu takipçim 'yenge' olarak hitap ediyor. Çok şeker bir durum, demek ki beni aileden biri olarak görüyorlar. Bir gün birisi bana 'Kıyafetlerin çok kötü, hiç iyi görünmüyorsun' yazmıştı. Twitter'dan bir sürü takipçim hemen olaya el koyup benim adıma cevap yazmıştı. 'Bizim yengemize nasıl böyle yazarsın' diye" ifadelerini kullandı. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Sneıjder'in Eşi Yolanthe, İstanbul Boğazında Eğlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement