Son Dakika: Kadıköy'de büyük mağlubiyet! Türkiye Kupası'nda Fenerbahçe, Kayserispor'a elendi - Son Dakika
Spor

Son Dakika: Kadıköy'de büyük mağlubiyet! Türkiye Kupası'nda Fenerbahçe, Kayserispor'a elendi

Son dakika: Türkiye Kupası son 16 turunda Fenerbahçe, sahasında ikinci yarının tamamını 10 kişi oynayan Kayserispor'a 1-0 yenildi ve kupaya veda etti. Bu sonuçla Kayserispor, Gaziantep FK ve Fatih Karagümrük'ten sonra çeyrek finale yükselen 3. takım oldu.

08.02.2022 22:40  Güncelleme: 23:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Süper Lig'de zirvenin uzağında kalan ve Türkiye Kupası'nı kazanarak Avrupa biletini cebine koymak isteyen Fenerbahçe, Kayserispor'la Ülker Stadı'nda karşı karşıya geldi. Sarı-lacivertliler, ikinci yarının tamamında 10 kişi mücadele eden rakibine 1-0 mağlup oldu ve kupadan elendi.

Son Dakika: Kadıköy'de hezimet! Fenerbahçe, Türkiye Kupası'nda 10 kişi kalan rakibine elendi

90+3. DAKİKADA RAMAZAN CİVELEK TURU GETİRDİ

Karşılaşma boyunca iki takım da net gol fırsatları üretmekte zorlanırken, Kayserispor'da 45+3. dakikada Uğur Demirok kırmızı kartla oyun dışında kaldı. İkinci yarının tamamını 10 kişi oynayan rakibi karşısında skor bulmakta zorlanan sarı-lacivertliler, 90+3. dakikada Ramazan Civelek'in attığı golle 1-0 mağlup oldu ve Kayserispor çeyrek finale yükseldi.

Son Dakika: Kadıköy\'de büyük mağlubiyet! Türkiye Kupası\'nda Fenerbahçe, Kayserispor\'a elendi

Son Dakika Spor Son Dakika: Kadıköy'de büyük mağlubiyet! Türkiye Kupası'nda Fenerbahçe, Kayserispor'a elendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Caner kayalı: Bütün hüsranları paket halinde indirimli olarak bize tattırdı Sayın başkan.Bu güne kadar gelmiş geçmiş en başarısız başkan ve yönetimi olarak tarihe geçti böylece.Yere bakarak geziyoruz. Sağ olsun arkadaşlarda üstümüze gelmiyor artık bu iş onları bile aştı. 0 0 Yanıtla

Advertisement