Son Şampiyon Olarak Sorumluluğumuz Büyük" - Son Dakika
Spor

Son Şampiyon Olarak Sorumluluğumuz Büyük"

Son Şampiyon Olarak Sorumluluğumuz Büyük"

Halkbank Spor Kulübü Başkanı Selahattin Süleymanoğlu, 2017-2018 voleybol sezonunda, son şampiyon olarak sorumluluklarının büyük olduğunu ifade etti.

23.09.2017 11:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Halkbank Spor Kulübü Başkanı Selahattin Süleymanoğlu, 2017-2018 voleybol sezonunda, son şampiyon olarak sorumluluklarının büyük olduğunu ifade etti.

Süleymanoğlu, yeni sezonla ilgili yazılı açıklamasında, bugün tek maçla başlayacak Efeler Ligi'nde geçen sezonu şampiyon tamamladıklarını hatırlatarak, "Vestel Venus Sultanlar Ligi'nin başlaması için A Milli Kadın Takımı'mızın Avrupa Şampiyonası'ndan dönmesini bekliyoruz. Bu vesileyle, ay-yıldızlı takımımıza gönülden başarılar diliyoruz. Şu anda önceliğimiz Efeler Ligi. Son iki sezonun şampiyonu olarak, Halkbank Erkek Voleybol Takımı'nın sorumluluğu büyük. Yükseğe koyduğumuz çıtayı aşmak ve daha yukarı taşımak için var gücümüzle çalışacağız." değerlendirmesinde bulundu.

Takımı hedeflerine yönelik olarak dizayn ederek yenilediklerinin altını çizen Süleymanoğlu, şöyle devam etti:

"Lig, Türkiye Kupası ve Şampiyonlar Ligi olmak üzere üç zorlu kulvarda yarışacağız. Efeler Ligi'nde üst üste üçüncü şampiyonluğu kazanmak istiyoruz. Geçtiğimiz yıl Türkiye Kupası eksik kalmıştı. Onu da müzemize kazandırmayı arzuluyoruz. Şampiyonlar Ligi'nde ise ilk hedef dörtlü final. Tüm kulvarlarda takımımıza güvenimiz sonsuz. Sporcularımızın camiamızı sevindirerek yeni başarılara imza atacağına yürekten inanıyoruz. Yarışmacı yanımız bir tarafa, bizim kulüp olarak bu güzel oyunu daha da güzelleştirmek, marka değerini yükseltmek, daha ileriye götürmek gibi bir misyonumuz var. Salonları doldurma, altyapılarımızdaki yüzlerce çocuğa voleybolu öğretip sevdirme çalışmalarımız devam edecek. Bu hedeflerimizden asla ödün vermeyeceğiz."

Yeni sezonda kulüp olarak çalışmalarını Selim Sırrı Tarcan Spor Salonu'nda yapacaklarını aktaran Süleymanoğlu, açıklamasını, "Voleybolun mabedi olarak adlandırılan kadim salonu Halkbank tesisi olarak kullanacağız. Bu bağlamda, 2017-2018 voleybol sezonunun kulüplerimize, hakemlerimize, medyamıza ve federasyonumuza hayırlı olmasını diler, sakatlıkların yaşanmadığı, tertemiz bir sezon geçmesini temenni ederim." şeklinde tamamladı.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Son Şampiyon Olarak Sorumluluğumuz Büyük' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement