Sözleşmesi biten Arda Turan yeni mukavele imzalamayacak - Son Dakika
Spor

Sözleşmesi biten Arda Turan yeni mukavele imzalamayacak

Galatasaray, sezon sonu sözleşmesi bitecek Arda Turan hakkında bomba bir karara vardı. Fatih Terim, Arda'nın yardımcı antrenör olarak kariyerine devam etmesini istiyor. Arda'nın da düşen performansı ve sakatlık sorunları sebebiyle bu fikri değerlendirebileceği aktarıldı. 34 yaşındaki tecrübeli kaptan, futbol kariyerine devam etmek isterse Galatasaray'dan ayrılmak zorunda.

08.10.2021 11:57  Güncelleme: 12:01

Atletico Madrid'de tarih yazan Arda Turan'ın futbolculuk kariyeri sezon sonu bitebilir. Fatih Terim, tecrübeli futbolcunun yardımcı antrenör olarak ekibinde yer almasını istiyor.

Sezon sonunda mukavelesi bitecek Arda'nın, gençleşen takımda şans bulma ihtimali de gittikçe azaldı. Sakatlıklar ve düşen fiziksel performansı, tecrübeli futbolcuyu 'bırakma' kararına itebilir.

Galatasaray'da bomba karar! Arda Turan'la yol ayrımı

SELÇUK'LA BİRLİKTE OLACAK

Akşam'ın haberine göre; Selçuk İnan ve Arda Turan, Fatih Terim'in yeni kurmayları olacak. Teknik direktörlük hayalleri kuran Arda, hocasının yanında staja erken başlamaya sıcak bakabilir. Futbol kariyerine nokta koymak istemezse başka bir takıma gitmek zorunda.

Sözleşmesi biten Arda Turan yeni mukavele imzalamayacak

Son Dakika Spor Sözleşmesi biten Arda Turan yeni mukavele imzalamayacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Orhan Genc: Arda da sıkıntı var gitsin daha iyi 5 3 Yanıtla
  • Orhan Genc: Yorgun ve moralsiz arda gs ye zarar verir gitsin daha iyi 3 3 Yanıtla

Advertisement