Kozan'da Amatör Spor Haftası etkinlikleri - Son Dakika
Spor

Kozan'da Amatör Spor Haftası etkinlikleri

Kozan\'da Amatör Spor Haftası etkinlikleri

Adana'nın Kozan ilçesinde Amatör Spor Haftası çeşitli etkinlikler ile kutlanıyor.

07.10.2021 09:52  Güncelleme: 09:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adana'nın Kozan ilçesinde Amatör Spor Haftası çeşitli etkinlikler ile kutlanıyor.

Her yaştan insanın spor yapması için düzenli fiziksel aktivitelerin oluşturulmasını özendirmek ve yeni bireylerin spora kazandırılması için, farkındalık oluşturmak amacıyla gerçekleştirilen Amatör Spor Haftası kapsamında İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Kürşat Gültekin ilçedeki sporcular ile sahada bir araya geldi. Okçuluk gösterisi ile başlayan etkinliklere Milli Eğitim Bakanlığı Avrupa Birliği ve Dış İlişkiler Genel Müdürlüğü Daire Başkanı Faruk Sönmez, Adana Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanı Dr. Ahmet Bozan, Kozan Halk Eğitim Müdürü Bünyamin Akbulut, sporcular ve aileleri katıldı.

Milli Eğitim Bakanlığı Avrupa Birliği ve Dış İlişkiler Genel Müdürlüğü Daire Başkanı Faruk Sönmez, Kozan'ın eğitimde ve sporda bir çok başarı elde ederek ülkemizi gururla temsil eden sporcular yetiştirdiğini belirterek, ilçede gençlerin spora yönelmesi ve elde ettikleri başarılar ile akranlarına örnek olduklarını kaydetti.

Kozan İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Kürşat Gültekin, "İlçemizde okçuluk, voleybol, karate, güreş, futbol ve daha bir çok alanda sporcularımız hem ilçemizi hem de ülkemizi gururlandıran bir çok başarıya imza atıyor. Kozan bu konuda başarısını ispatlamış bir ilçemiz. Amatör spor haftası etkinlikleri kapsamında bizde sporcularımız ve aileleri ile sahada yerlerimizi aldık ve ilçemizde sporun gelişmesi sporcuların desteklenmesi için çalışmalarımızı sürdürmekteyiz" dedi. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Kozan'da Amatör Spor Haftası etkinlikleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Sevil Becan, Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanlığına aday
    18:49 Sevil Becan, Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanlığına aday

    Eski kulüp yöneticisi Sevil Becan, Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanlığına aday olduğunu açıkladı. Becan, Fenerbahçe'nin değerlerinin her zaman birlik ve beraberliği ön planda tuttuğunu vurgulayarak, kamplaşma ve karşıtlıkların sona ermesi gerektiğini belirtti. Ayrıca, Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulunun reforma ihtiyaç duyduğunu ve daha farklı bir yönetim anlayışına ihtiyaç olduğunu ifade etti.

  • Adana'da 12. Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı Başladı
    18:29 Adana'da 12. Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı Başladı

    Adana'da düzenlenen 12. Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı kapsamında, ziyaretçiler el işi ürünlerin yer aldığı stantları gezdi, spor etkinliklerine katıldı ve yöresel yemeklerin tadını çıkardı. Karnaval, 21 Nisan'a kadar devam edecek.

  • Adana'da Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından açık saha tesislerinin toplu açılışı gerçekleştirildi
    18:18 Adana'da Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından açık saha tesislerinin toplu açılışı gerçekleştirildi

    Adana'nın Çukurova ilçesinde, Gençlik ve Spor Bakanlığınca farklı illerde yapılan açık saha tesislerinin toplu açılışı gerçekleştirildi. Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Alman Kalkınma Bankasınca, Avrupa Birliği'nin (AB) desteğiyle yürütülen 'Korunmasız Gençlerin Daha İyi ve Kapsayıcı Spor ve Gençlik Altyapısı ile Güçlendirilmesi' projesi kapsamında 100. Yıl Mahallesi'nde yapılan tenis kortunda toplu açılış töreni düzenlendi.


Advertisement