Spor Toto 2. Lig - Son Dakika
Spor

Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig

Tokatspor galibiyetiyle moral bulan, Spor Toto 2. Lig Kırmızı Gurup temsilcisi Kocaeli Birlikspor, Karagümrükspor ile oynayacağı maçın saha zeminin suni çim olmasından dolayı tedirgin.

18.11.2015 10:42

Tokatspor galibiyetiyle moral bulan, Spor Toto 2. Lig Kırmızı Gurup temsilcisi Kocaeli Birlikspor, Karagümrükspor ile oynayacağı maçın saha zeminin suni çim olmasından dolayı tedirgin.

Tokatspor galibiyetiyle moral bulan Kocaeli Birlikspor gözünü, pazar günü deplasmanda oynayacağı Karagümrükspor karşılaşmasına çevirdi. Karagümrüskpor maçının hazırlıklarına ara vermeden devam eden yeşil-siyahlı futbolculara yöneticiler, idman öncesi tatlı ikramında bulundu.

ÇALIŞMASINI SUNİ ÇİMDE YAPACAK

Teknik direktör İsmet Taşdemir nezaretinde çalışmalarına başlayan yeşil-siyahlı futbolcular, idmana düz koşuyla başladı. Daha sonra kısa alanda pas çalışması yapan futbolcular, istasyonlarda topla birlikte kısa koşularla idmanı tamamladı. Hafta sonu deplasmanda oynayacağı sahanın suni çim olmasından dolayı son çalışmasını suni çimde yapacak olan Birliksporlu futbolcular, idmanın ardından İstanbul'da konaklayacağı otele hareket edecek.

"ÜSTÜNE KOYMAYA BAŞLADIK"

Teknik direktör İsmet Taşdemir, Karagümürkspor maçı öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayarak zor bir maç olacağını ifade etti. Taşdemir, "Her haftanın ayrı bir zorluğu var. Her hafta önemli bir rakip. Önemli olan bizim takımımızın ne yaptığı. Her hafta üstüne koymaya başladık. Bu haftaki rakibimiz diğer rakiplere göre daha genç, daha dişli, daha çok koşan ve daha mücadele eden bir rakip" dedi.

"SIKINTILI BİR MAÇ"

Sahanın suni çim olmasına da değinen teknik direktör İsmet Taşdemir, "Takımımız çimde idman yapıyor. Çimde maçlarını oynuyor. Sahanın suni çim olması nedeniyle biraz sıkıntılı bir maç bizi bekliyor. Tuzla ve Tepecik maçlarımızı suni çimde oynadık. Takımımızın oyununu suni çim maalesef bozuyor. Ama son haftalarda zor maçların üstesinden gelmeyi başardık. Bu zorlu maçın da üstesinden geleceğimize inanıyorum" diye konuştu.

"ŞAMPİYONLUK UZAK DEĞİL"

Tokatspor karşılaşmasında iki gol kaydeden Uğur Işılak, şampiyonluğun kendilerine uzak olmadığını söyledi. Işıkak, "Tokatspor maçında hocamız ilk on birde şans verdi. Ben de bana verilen görevi takım arkadaşlarımla birlikte iyi yaptığımı düşünüyorum. Şampiyonluğa oynayan takımlarda sonradan oyuna giren oyuncuların katkısının önemli olduğunu düşünüyorum. Bu futbolumuza devam edersek şampiyonluk bize uzak değil" şeklinde konuştu. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Spor Toto 2. Lig - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement