Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta geçen hafta Diyarbakırspor'u sahasında yenerek çıkışını sürdüren Turgutluspor'da moraller yerinde.
Pazar günü deplasmanda İstanbul ekibi Gaziosmanpaşaspor ile karşılaşacak olan Kırmızı-siyahlılar bir günlük izinin ardından bu karşılaşmanın hazırlıklarına Irlamaz Tesisleri'nde başladı. Takımda sakatlıkları süren Youssef ve Murat dışında eksik oyuncunun bulunmadığı bildirildi.
Haftanın ilk antrenmanı öncesi oyuncuları ile toplantı yapan Yusuf Şimşek, "Diyarbakırspor karşısında oynan kötü futboldan ders çıkartarak bu hataları bir daha yapmamamız gerekiyor. Bu oyunu sürdürmemiz halinde geçen haftaki gibi şanslı olamayabiliriz bunun için her takıma karşı derbi maçıymış gibi mücadele etmemiz gerekiyor. Gaziosmanpaşaspor karşılaşmasını iyi bir oyun sonrasında kazanarak üst sıralara tırmanmamız gerekir" dedi.
Öte yandan attığı 11 golle Turgutluspor'un başarısında büyük rol sahibi olan yıldız oyuncu Serhat Akın Diyarbakırspor karşılaşmasında da attığı gol ile takımını sırtlayan isim oldu. Attığı gollerin yanı sıra yaptığı asistlerle de adından söz ettiren yıldız oyuncu oynadığı etkili futbol ile taraftarın gönlünde taht kurdu. Fenerbahçe'de oynadığı başarılı dönemi Turgutluspor camiasına hatırlatan Serhat Akın, "Takım olarak biz hedefe kilitlenmiş durumdayız. Başarılı olmak Turgutluspor taraftarına şampiyonluk
ve başarı yaşatmak için elimizden geleni yapıyoruz. Önümüzdeki tüm karşılaşmaları kazanmak istiyoruz hiçbir karşılaşmada puan kaybını aklımıza bile getirmiyoruz. Takım olarak sezonu hak ettiğimiz yerde bitireceğimizden en ufak bir şüphemiz yok" şeklinde konuştu. - MANİSA
Son Dakika › Spor › Spor Toto 2. Lig - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?