Spor Toto 2. Lig - Son Dakika
Spor

Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2.Lig Kırmızı Grup 22.haftasında Kırklarelispor ile karşılaşacak olan Denizli Belediyespor, hazırlıklarını aralıksız sürdürüyor.

16.02.2012 13:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup 22. haftasında Kırklarelispor ile karşılaşacak olan Denizli Belediyespor, hazırlıklarını aralıksız sürdürüyor.

Kırmızı-beyazlılar, Kırklarelispor ile deplasmanda oynayacağı maçtan en az bir puan almanın hesaplarını yapıyor. Denizli Belediyespor'lu oyuncular kuvvet çalışması ile güç depolarken, morallerinin iyi olduğu gözlendi.

Teknik Sorumlu Tuncay Özbek, 6 puan değerinde bir maça çıkacaklarını belirterek, "Bu maçta alacağımız puan ya da puanların bizleri nerelere getireceğinin bilincindeyiz. Aksi bir sonucu aklımızdan bile geçirmiyoruz. Motivasyonumuzu yüksek tutup, istediklerimizi sahada uygulayabilirsek, gerisi gelir. 90 dakika çok koşup, savaşmalıyız. Mücadele varsa, puan var" dedi.

Öte yandan sarı kart cezalıları Zeynel ve Oğuzhan ile Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) tarafından 3 maç ceza alan Süleyman, bu maçta görev alamayacak. - DENİZLİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Spor Toto 2. Lig - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement