Spor Toto 2. Lig - Son Dakika
Spor

Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig

Denizli Belediyespor Teknik Direktörü Adnan Erkan, Kırklarelispor karşısında kırmızı kart ve penaltının oyun dengelerini bozduğunu söyledi.

28.01.2013 12:51

Denizli Belediyespor Teknik Direktörü Adnan Erkan, Kırklarelispor karşısında kırmızı kart ve penaltının oyun dengelerini bozduğunu söyledi.

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta ligin 2.yarısına 3-0'lık Kırklarelispor mağlubiyeti ile başlayan Denizli Belediyespor'da moraller bozuldu. Ligin ilk yarısındaki 6 maçlık yenilmezlik serisine de son veren kırmızı beyazlılarda, Teknik Direktör Adnan Erkan, oyunun hemen başında gelen kırmızı kart ve penaltının oyun dengelerini bozduğunu söyledi. Ligin 2. yarısına çok iyi hazırlandıklarını belirten Erkan, '"Kazanmayı çok istiyorduk ama olmadı. Golü yediğimiz 23.dakikaya kadar iyi oynadık. Ancak ilk golün şokunu atlatamadan, bir dakika sonra aleyhimize verilen penaltı ve kırmızı kart oyun dengelerini alt üst etti. 3 yıldır bir arada oynayan ve tecrübeli futbolculardan oluşan Kırklarelispor'a karşı, demorolize olmuş bir takımla 11'e 10 mücadele etmek elbette zor. Buna rağmen gol pozisyonları bulduk ama değerlendiremeyince yenilgi kaçınılmaz oldu. Her şeye rağmen bunlar ilerde telafi edebileceğimiz maçlar. Eksik bölgelerimize 1-2 takviye yapabiliriz" dedi.

Kırklarelispor maçında kırmızı kart gören Ömer Cuğ ile 4 sarı kartını dolduran Emrah Bedir'in Bayrampaşaspor maçında görev alamayacağı açıklanırken sakat olan Hüseyin, Uğur ve Samet'in tedavilerinin sürdüğü bildirildi. - DENİZLİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Spor Toto 2. Lig - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement