Spor Toto 2. Lig - Son Dakika
Spor

Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig

Spot Toto 2.Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Kızılcahamamspor, transferin bitmesine saatler kala iki forvet oyuncusuyla anlaştı.

02.02.2013 10:00

Spot Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Kızılcahamamspor, transferin bitmesine saatler kala iki forvet oyuncusuyla anlaştı. Yeşil-beyazlı ekip, Akhisar Belediyespor'dan Mehmet Yılmaz ve Samsunspor'dan Uğur Tülümen'i renklerine kattı.

Devre arası transferinde daha önce İbrahim Ferdi Coşkun ve Oğulcan Usuflu'yu kadrosuna katan Kızılcahamamspor, transferin bitimine saatler kala Akhisar Belediyespor'dan Mehmet Yılmaz ve Samsunspor'da forma giyen Uğur Tülümen'i renklerine bağladı.

Futbolculuk kariyerine 1997 yılında Trabzon Telekomspor'da başlayan Mehmet Yılmaz, bir sezon sonra Gümüşhanespor'a transfer oldu. Burada çıktığı 26 maçta 6 gol kaydetti. Yine bir sezon burada oynadıktan sonra Dardanelspor'da forma giymeye başladı. Burada 2 sezon boyunca forma giyen tecrübeli futbolcu, 57 maçta 27 gol atarak başarılı bir performans sergiledi. 2001 yılında Altay'a forma giydiği 2 sezonun ilkinde Samsunspor'da, ikincisinde ise Trabzonspor'da kiralık forma giydi. 2003 yılında Trabzonspor'da 2,5 yıl forma giydi. Daha sonra Denizlispor'da yarım yıl kiralık oynadı. 2006-2007 sezonu başında Ankaraspor'a transfer oldu. Burada 2 yıl oynadıktan sonra MKE Ankaragücü'ne geçti. Burada 1 yıl oynadıktan sonra Eskişehirspor'a transfer oldu. Eskişehirspor'dan sonra Gaziantepspor ve Medical Park Antalyaspor'da forma giyen Mehmet Yılmaz, 3 Eylül 2012 günü Akhisar Belediyespor'a transfer olmuştu. - ANKARA

Kaynak: İHA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement