Spor Toto 2. Lig - Son Dakika
Spor

Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2.Lig Kırmızı Grup'un ilk 3 haftasında galibiyetle tanışamayan Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor, gözünü yarınki kupa maçına çevirdi.

23.09.2013 14:00

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'un ilk 3 haftasında galibiyetle tanışamayan Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor, gözünü yarınki kupa maçına çevirdi.

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta ilk 3 haftada İskenderun Demirçelikspor ve Altay'la 1-1 berabere kalıp, Ankaragücü'ne 2-1 yenilerek henüz 3 puanı bir arada göremeyen Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor'da rota Türkiye Kupası. Kupanın 2. turunda Çarşamba günü kendi sahasında İskenderun Demirçelikspor ile karşılaşacak olan yeşil-kırmızılı takım, aynı ligde mücadele ettiği rakibini yenip resmi maçlardaki ilk galibiyetini alarak Pazar günü yine kendi sahasında İstanbul Güngörenspor'la yapacağı lig maçı öncesinde moral kazanmak istiyor. Ankara dönüşü Pazar gününü izin yaparak geçirdikten sonra bugün yaptığı idmanla İskenderun Demirçelikspor maçı için startı veren Büyükşehir Belediyespor, yarın yapacağı idmanın ardından kamp yaptığı Tarımsal Araştırma Tesisleri'nde maç saatini beklemeye başlayacak. Takım, ligin ilk 3 haftasında gol yollarında büyük sıkıntı yaşarken, bu soruna çare arayan teknik heyetin Çarşamba günkü maçta farklı tercihler üzerinde duracağı, kupa maçında verilen şansı iyi kullanan oyuncuların İstanbul Güngören maçında da ilk 11'de değerlendirileceği öğrenildi. Formsuzlukları ile dikkat çeken hücum oyuncularının kızağa çekileceği konuşuluyor. Geride kalan 3 maçta da çok pozisyon yakalamasına rağmen bunların sadece 3'ünü atabilen Büyükşehir Belediyespor'da Tayfun ve Semavi gibi isimlerin hazır olmaması, geçen sezon ağır sakatlık yaşayan Hakan Akman'ın henüz form yakalayamaması, hücum özellikli diğer orta saha oyuncularının bekleneni verememesi ve Altay maçı öncesindeki ısınma idmanında sakatlanan Uğur Tülümen'in yokluğu da bu sorunun en büyük gerekçesi olarak gösteriliyor. Takımın ligde attığı 3 golün 2'sini Serdar atarken, diğer gol Mert'ten geldi. - DİYARBAKIR

Kaynak: İHA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement