Göztepe Teknik Direktörü Özgür Zengin, bugün basın mensuplarıyla kahvaltı organizasyonunda bir araya geldi. Zengin, basın toplantısında Sarıyer maçı hakkında ve genel değerlendirmelerde bulundu.
Sarıyer maçında saldırıya uğrayan sarı-kırmızılı taraftarlara geçmiş olsun dileklerini ileten Zengin, "Sarıyer maçının zor geçeceğini biliyorduk. 3 puanı düşünerek karşılaşmaya hazırlandık. Özellikle maçın ikinci yarısında mücadele seviyemiz arttı ve gol yollarında daha üretken olduk. Gol yollarındaki üretkenliğimizi final vuruşlarına yansıtamadık" dedi.
Bu hafta oynayacakları Gümüşhanespor karşılaşmasına mutlak galibiyet parolası ile çıkacaklarını belirten Zengin, "Alsancak Stadı'nda taraftarımızın itici gücü ile Gümüşhanespor maçını kazanmak istiyoruz. Gümüşhanespor son haftalarda başarılı bir grafik çiziyor. Rakibimizi iyi inceleyerek bu maçı kendi taraftarımız önünde 3 puanla neticelendireceğiz. Ayrıca sağlık ekibimiz, göz nezlesi olan oyuncumuz Fatih Yiğen, kasığında ödem oluşan Şaban Genişyürek, Sarıyer maçında sakatlanan oyuncumuz Volkan Özcan ve kalecimiz Yavuz Eraydın'ın tedavilerini hızla sürdürerek Gümüşhanespor maçına yetiştirmeye çalışıyor" diye konuştu. - İZMİR
Son Dakika › Spor › Spor Toto 2.lig - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.