Spor Toto 2. Lig - Son Dakika
Spor

Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig

Bandırmaspor Teknik Direktörü Mustafa Çapanoğlu:  ''Yükselişimiz devam edecektir''

24.11.2013 20:03

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta İskenderun Demir Çelikspor'u 2-1 yenen Bandırmaspor'un teknik direktörü Mustafa Çapanoğlu, galibiyetin kendileri için çok önemli olduğunu söyledi.

Gazetecilere yaptığı açıklamada, teknik heyet olarak 1 hafta boyunca takımdaki oyuncuların art arda alınan mağlubiyetlerden sonra kaybolan motivasyonunun kazanılmasına yönelik çalışma yaptıklarını belirten Çapanoğlu, "Alınan 2-1 galibiyetle bu çalışmalarımızın semerini aldığımızı düşünüyorum. Yükselişimiz devam edecektir" dedi.

Çapanoğlu, ilerleyen haftalarda takımın daha iyi olacağını belirterek "İskenderun Demir Çelikspor maçı bizim için zor bir maçtı. Daha farklı kazanabileceğimiz bu maçı son vuruşlardaki eksikliğimizden dolayı ancak 2-1 gibi bir skorla kazandık. Maçın son dakikalarında da 2-0'lık skoru korumak için geriye yaslanarak zaman zaman hatalar yaptık ve kalemizde golü gördük. Bu maç bizim için önemliydi. Önemli olan galibiyet almaktı. Bunu da aldık. Yükselişimiz devam edecektir" diye konuştu. - Balıkesir

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Spor Toto 2. Lig - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement