Spor Toto 2. Lig - Son Dakika
Spor

Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2.Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor, Pazar günü deplasmanda Ankara temsilcisi Çankırıspor ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürdü.
TFF Antrenman sahasında, teknik direktör Özcan Kızıltan yönetiminde...

04.12.2013 17:54

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor, Pazar günü deplasmanda Ankara temsilcisi Çankırıspor ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürdü.

TFF Antrenman sahasında, teknik direktör Özcan Kızıltan yönetiminde gerçekleştirilen çalışmaya bütün futbolcular katıldı. Yönetimin, Tarsus İdman Yurdu maçında alınan mağlubiyet sonrası teknik heyet ve futbolcularla yaptığı toplantının ardından soğuk havanın dağıldığı gözlendi.

Yaklaşık 1 saat 30 dakika süren antrenman, düz koşu ve ısınma hareketleriyle başladı. Daha sonra futbolcular 3 gruba ayrılarak, dar alanda kısa pas ve top kapma çalışması yaptı. Antrenman, dar alanda çift kale maçla sona erdi.

Antrenman sonrası gazetecilere açıklamada bulunan takımın sol bek oyuncusu Ramazan Kahya, takım olarak kötü bir süreçten geçtiklerini ifade ederek, "Tarsus İdman Yurdu maçında kaybedilen 3 puana çok üzülüyoruz. Ama kaybedilmiş bir şey yok. Taraftarlarımız rahat olsun. Son 4 haftadır iyi top oynamıyoruz ama toparlanacağımızı düşünüyorum. Sakatlıklar, cezalılar ve yaşanan hastalıklar nedeniyle son haftalarda tam kadro olamadık. İnşallah bu haftadan sonra toparlanıp, ligin ilk devresinde kalan 3 maçımızı kazanmak istiyoruz" dedi.

Kahya, zor günlerinde taraftarların desteğini beklediklerini ifade ederek, şunları söyledi:

"Taraftarlarımız her zaman yanımızda olsun. Kötü bir dönemden geçiyoruz. Bu zor zamanımızda taraftarlarımızın yanımızda olmasını bekliyoruz. Onlar yanımızda olurlarsa, bizde kısa sürede toparlanıp, tekrar çıkışa geçeriz. Çankırı maçıyla birlikte tekrar çıkışa geçmek istiyoruz" diye konuştu. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Spor Toto 2. Lig - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement