Spor Toto 2. Lig - Son Dakika
Spor

Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor’da sakat oyuncuların çokluğu nedeniyle teknik heyet sıkıntıya girdi.

13.12.2013 15:09

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor'da sakat oyuncuların çokluğu nedeniyle teknik heyet sıkıntıya girdi.

Sarı-kırmızılı takım, İstanbul temsilcisi Kartalspor ile Pazar günü oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını yaptığı son çalışmayla tamamladı.

Orduzu Pınarbaşı Tesisleri'nde, teknik direktör Özcan Kızıltan yönetiminde gerçekleştirilen son çalışmaya sakatlıkları bulunan Serkan Göksu, Coşkun Yılmaz ve Halil Zeybek katılmadı.

Sarı-kırmızılı takımda Serkan, Coşkun ve Halil'in Kartalspor karşılaşmasında forma giymelerinin zor olduğu, Mikail ve Mert Ali Turgut'un durumlarının maç saatinde belli olacağı öğrenildi.

KIZILTAN KARA KARA DÜŞÜNÜYOR

Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Özcan Kızıltan, sakat oyuncuların çokluğu nedeniyle kara kara düşünmeye başladı.

Kartalspor deplasmanına 15 kişilik kadroyla gidecek olan Yeni Malatyaspor'da teknik patron Özcan Kızıltan'ın çevresine sakatlıklardan dert yandığı öğrenildi.

Sarı-kırmızılı takım, Kartalspor ile Pazar günü oynayacağı karşılaşma için Cumartesi günü öğleden sonra uçakla İstanbul'a gidecek. - MALATYA

Kaynak: İHA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement