Spor Toto 2. Lig - Son Dakika
Spor

Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor'un Başkanı Metin Kılavuz, şampiyonluğun en güçlü adayı olduklarını söyledi.

08.01.2014 14:35

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor'un Başkanı Metin Kılavuz, şampiyonluğun en güçlü adayı olduklarını söyledi.

Antalya'da devam eden kamp çalışmalarını ziyaret eden Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor Başkanı Metin Kılavuz, takıma yeni katılan transferlerin uyum sorunu yaşamadıklarını belirterek, "Barış Ataş ve Abdullah Çetin gibi tecrübeli isimleri kadromuza katmanın mutluluğu içindeyiz. Yaptığımız transferler bizim ikinci devre içinde nereleri hedeflediğimizin bir göstergesidir. Futbolcularımın hepsi teknik direktör Turhan Özyazanlar'ı çok seviyor. Sevginin ve saygının olduğu yerde başarı da beraberinde gelir. Arkadaşlık ve rekabet ortamı üst seviyede. Turhan hocamız futbolcularımıza ilk önce takım içindeki saygı ve sevgiyi aşılamış. Kampta herkesin yüzü gülüyor. Beni en çok mutlu eden ise takıma yeni katılan futbolcularımızın da hiçbir uyum sorunu yaşamamalarıdır. Bu yıl gerçekten sorunsuz bir şekilde ikinci devreye hazırlanıyoruz. Bu sezon sonunda şampiyon olacağımıza inancım çok fazla. Güçlü ve iddialı bir kadromuz var" dedi.

HAZIRLIK MAÇLARINA DEVAM

Şu ana kadar oynadığı hazırlık maçlarında İstanbulspor'u 2-1 ve Yeni Malatyaspor'u da 1-0 mağlup eden Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor, Torku Konyaspor ve Hatayspor'la da hazırlık maçları yapacak.

Kamp çalışmalarını 13 Ocak Pazartesi günü tamamlayacak olan Diyarbakır ekibi, daha sonra Diyarbakır'da toplanarak 26 Ocak'ta başlayacak ligin ikinci yarısı için çalışmalarını kendi tesislerinde sürdürecek. - DİYARBAKIR

Kaynak: İHA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement