Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup - Son Dakika
Spor

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup

Spor Toto 2.Lig Beyaz Grup'ta 3 puanla ligin son sırasında yer alan Kocaelispor, 10 puanla düşme potasında bulunan Tokatspor maçını ligde kalmak için son şans olarak görüyor.

23.03.2012 12:34

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta 3 puanla ligin son sırasında yer alan Kocaelispor, 10 puanla düşme potasında bulunan Tokatspor maçını ligde kalmak için son şans olarak görüyor.

Kocaelispor Teknik Direktörü Ekrem Albayrak, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Winsan Spor Tesisleri'ndeki antrenman öncesinde AA muhabirine, Tokatspor ile deplasmanda yapacakları karşılaşmada alınacak 3 puanın matematiksel olarak ligde kalmaları için çok önemli olacağını söyledi.

Tokatspor'un ligde bir üst sırada yer almasından dolayı maçı kazanmak için gerekli mücadeleyi göstereceklerini belirten Albayrak, futbolculara maçın önemini anlattığını kaydetti.

Ekrem Albayrak, "Amacımız, kesinlikle Tokatspor'u yenmek. Hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. Çocukların maçla ilgili motivasyonlarını üst düzeyde tutmaya çalışıyorum. Ne kadar başarılı olabildiğimi hafta sonu yapılacak maç sonucunda göreceğiz" dedi.

Kötü sonuçlar nedeniyle oyuncuların motivasyonunun düştüğünü vurgulayan Albayrak, "Motivasyonun artması için maddi ve manevi destek oluyoruz. Ligde yapacağımız maçlar aynı zamanda futbolcularımın geleceği açısından da önemli. Çünkü, bu maçlarda gösterilecek performansla futbolcularımızın önü de açılacak" diye konuştu.

Albayrak, futbolcuların gösterecekleri kötü performansın gelecekteki yaşantılarını değiştireceğini savunarak, futbolcuların en iyi performansı sergilemek için sahaya çıkacaklarını dile getirdi.

3 puanla ligin son sırasında bulunduklarını hatırlatan Albayrak, ligdeki tek galibiyetlerini ilk yarıda Tokatspor'u yenerek elde ettiklerini, ancak Tokatspor'un ö dönemdeki oyun kalitesi ile şu anki performanslarının çok farklı olduğunu anlattı.

Ekrem Albayrak, şöyle devam etti:

"O dönemde bizimle oynadıkları maça kadar 2 puanları varken, şuanda 10 puanları var. Onlar takım olarak güçlü olmalarına karşın biz de o dönemden daha güçlüyüz. Ancak, Tokatspor karşısında elimizden gelenin en iyisini yaparak maçı kazanmak istiyoruz. Kocaelispor takımı Tokatspor maçını kazanmak için tüm gücünü sergileyecek. Başka da alternatifimiz yok. Bu maçtan 3 puanla ayrılamazsak, lige tutunma şansımız çok zayıflayacak.

Ligde kalma ihtimalimiz matematiksel olarak bitmese de şansımız azalacak. Bu önemin bilincinde olarak sahaya çıkacağız. ya Tokatspor ya da biz büyük yara alacağız bu maçta. Ona göre kontrolü kaybetmeden, kendi gücümüzü bilerek sahada mücadele edeceğiz. Futbol bu, bir taraf kazanacak ama artık kazanan tarafın biz olmamız gerektiğini düşünüyorum. Bu maçı kazanarak futbolcularımızın motivasyonu artırmak ve ligde kalan maçlara daha farklı duygularla hazırlanmak istiyoruz."

- KOCAELİ

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement