Spor Toto 3. Lig - Son Dakika
Spor

Spor Toto 3. Lig

Spor Toto 3. Lig

Spor Toto 3.Lig 3.Grup'ta mücadele eden Kayapınar Belediyespor'un cumartesi günü Atatürk stadında oynayacağı Tarsus İdman Yurdu maçı Seyrantepe Stadı'na alındı.

24.02.2012 12:36

Spor Toto 3.Lig 3. Grup'ta mücadele eden Kayapınar Belediyespor'un cumartesi günü Atatürk stadında oynayacağı Tarsus İdman Yurdu maçı Seyrantepe Stadı'na alındı.

Haftayı Dardanelspor yenilgisiyle tamamlayan ve kümede kalma yolunda büyük bir yara alan Yeşil-sarılı ekip, ligin üçüncü sırasında yer alan Tarsus İdman Yurdu ile cumartesi günü Seyrantepe Spor Tesisleri 1 nolu sahada karşılaşacak. Evinde oynadığı son iki lig maçını Atatürk Stadı'nda oynayan Kayapınar Belediyespor, bu maçlarda Beylerbeyispor'a 2-1 mağlup olmuş, Ankara Demirspor'u da 1-0 yenmişti.

Sakat ve cezalı futbolcunun bulunmadığı Yeşil-sarılı ekipte, tüm hazırlıklar galibiyet üzerine kurulurken, teknik heyetin sporcuları Tarsus İdman Yurdu'na her yönden hazırlanıyor.

Kayapınar Belediyespor Teknik Direktör'ü Ahmet Kılıç, "Sahamızda oynayacağımız maçı kazanıp rahat bir nefes alacağız" dedi. - DİYARBAKIR

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Spor Toto 3. Lig - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement