Spor Toto 3. Lig - Son Dakika
Spor

Spor Toto 3. Lig

Spor Toto 3. Lig

Spor Toto 3.Lig 3.Grup'ta mücadele eden Kayapınar Belediyespor, ince hesaplar yapıyor.

10.03.2012 11:34

Spor Toto 3. Lig 3. Grup'ta mücadele eden Kayapınar Belediyespor, ince hesaplar yapıyor.

Bay olduğu için hafta sonunda maç yapmayacak olan Kayapınar Belediyespor'da Sancaktepe Belediyespor maçı hazırlıkları dün başlarken, Yeşil-sarılı ekip, üst üste yapacağı 3 maçtan en az 7 puan çıkarmayı hedefliyor.

18 Mart Pazar günü Sancaktepe Belediyespor ile evinde, 21 Mart Çarşamba günü Araklıspor ile deplasmanda ve 25 Mart Pazar günü Anadolu Üsküdar 1908 Spor ile yine evinde oynayacağı maçlardan en az 7 puan çıkarmayı hedefleyen Kayapınar Belediyespor, kümede kalma yolunda büyük bir avantaj yakalamak istiyor. Ligin alt sıralarını yakından ilgilendiren bu maçlardan istediği sonuçları alıp hedefe biraz daha yaklaşmayı planlayan Yeşil-sarılı ekipte, 8 günlük yoğun maç programı için hazırlıklar devam ediyor.

4 takımın kümede düşeceği ve 19 ekibin yer aldığı ligde 26 puanla 17. sırada yer alan Kayapınar Belediyespor'un üst üste yapacağı 3 maçtan 7 puan alması küme düşme hattından hızla uzaklaşmasını sağlamakla beraber, Yeşil-sarılı ekip ligin 32. haftasına 33 puanla girmiş olacak. - DİYARBAKIR

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Spor Toto 3. Lig - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement