Spor Toto 3. Lig - Son Dakika
Spor

Spor Toto 3. Lig

Spor Toto 3. Lig

Spor Toto 3.Lig 3.Grup'ta mücadele eden Yeni Diyarbakırspor, geçtiğimiz yıllarda deplasmanlarda yaşanan hezimetlere son verdi.

29.10.2013 13:00

Spor Toto 3. Lig 3. Grup'ta mücadele eden Yeni Diyarbakırspor, geçtiğimiz yıllarda deplasmanlarda yaşanan hezimetlere son verdi.

Bu sezon deplasmanda oynadığı 5 maçta 3 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 yenilgi alarak ligin en başarılı 3 deplasman takımından biri olan yeşil-kırmızılı takım, aynı zamanda 2 gol yiyerek mücadele ettiği 3. Grup'ta Gölcükspor'la beraber deplasmanda en az gol yiyen takım oldu. Yeni Diyarbakırspor, genel toplamda 3. Lig 3. Grup'ta 5 golle en az gol yiyen takım olurken, attığı 19 golle de grupta Keçiörengücü ile beraber en fazla gol atan 2 takımdan biri oldu.

TÜRKİYE GENELİNDE DE BAŞARI

Yeni Diyarbakırspor, bir başka deplasman başarısına ise tüm profesyonel ligler genelinde ulaştı. 127 takımın mücadele ettiği Türkiye liglerinde deplasmanda en az gol yiyen takım 1 golle Kahramanmaraş Belediyespor olurken, Yeni Diyarbakırspor, Yeni Malatyaspor, Gölcükspor ve Orduspor 2'şer golle en az gol yiyen diğer takımlar oldu.

Öte yandan Yeni Diyarbakırspor'un deplasmanda 5-1 kazandığı Kocaelispor maçının 3. dakikasında Hasan Fidan'ın attığı golü Serdar Karaduman'a yazan hakem Veli Karakaya önemli bir hataya imza attı. Maçın görüntülerinde Hasan Fidan'ın golü attığı net bir şekilde anlaşıldı.

Ayrıca, Pazar günü kendi sahasında Belediye Vanspor'la karşılaşacak olan Yeni Diyarbakırspor, bu maçın hazırlıklarına başladı. - DİYARBAKIR

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Spor Toto 3. Lig - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement