Spor Toto Türkiye Kupası - Son Dakika
Spor

Spor Toto Türkiye Kupası

Spor Toto Türkiye Kupası

Basketbolda Spor Toto Türkiye Kupası D Grubu'nda Galatasaray Medical Park, Olin Edirne karşısında rahat kazandı.

02.10.2012 23:18

Basketbolda Spor Toto Türkiye Kupası D Grubu'nda Galatasaray Medical Park, Olin Edirne karşısında rahat kazandı. Galatasaray Medical Park Olin Edirne'yi 62-48 yendi.

Maça iyi başlayan ve 6. dakikada 12-4 üstünlük kuran Galatasaray Medical Park, son bölümde Ender ve Ersin ile bulduğu sayılarla periyodu 16-12 önde tamamladı. 2. periyoda Berkay ve Parakhouski'nin sayılarıyla başlayan Olin Edirne, 13. dakikada Jelinek'in 3 sayılık basketiyle ilk defa öne geçti: (20-18). Son 2 dakikalık bölümde daha etkili bir oyun ortaya koyan Galatasaray Medical Park, devreyi 33-26 önde bitirdi.

3. çeyreğe de iyi başlayan ve 24. dakikada 13 sayılık (42-29) farkı yakalayan Galatasaray Medical Park, son 5 dakikalık bölümde aradaki farkı açtı ve periyodu 52-36 üstün tamamladı.

İlk 4 dakikasında her iki ekibin de sayı üretmekte zorlandığı son periyodun kalan bölümde hücumda daha etkili olan Galatasaray Medical Park, karşılaşmayı 62-48 galip bitirdi.

SALON: Halkapınar

HAKEMLER: Murat Biricik, Sami Özel, Seher Ayşe Nur Yazıcıoğlu

GALATASARAY MECİAL PARK: Jamoont Gordon, Hüseyin Köksal, Ndong Boniface, Engin Atsür, Furkan Aldemir, Milan Macvan, Ender Aslan, David Gregory Hawkins, Ersin Dağlı

OLİN EDİRNE: Mehmet Yağmur, Berkay Can, Bekir Yarangüme, Levent Bilgin, Nemanja Protic, Pertev Öngüner, Davit Jelinek, Davut Kamer, Artsiom Parakhousky

1.PERİYOT: 16-12 (Galatasaray Medical Park lehine)

DEVRE: 33-26 (Galatasaray Medical Park lehine)

3.PERİYOT: 52-36 (Galatasaray Medical Park lehine) - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Spor Toto Türkiye Kupası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement