St. Etienne'de Mevlüt Rüzgarı: 0-2 - Son Dakika
Spor

St. Etienne'de Mevlüt Rüzgarı: 0-2

St. Etienne\'de Mevlüt Rüzgarı: 0-2

Karabükspor'un UEFA Avrupa Ligi'ndeki rakibi St. Etienne, lige galibiyetle başladı.

10.08.2014 15:19

Guingamp 0 - 2 St. EtienneGoller: Mevlüt Erdinç (53' Pen, 90+2')

UEFA Avrupa Ligi play-offda Kardemir Karabükspor ile eşleşen St. Etienne, Fransa Ligue 1'de sezonun ilk maçında Guingamp karşısında 1-0 kazanarak lige iyi bir başlangıç yaptı.

Mevlüt'ün 39. dakikada penaltıdan attığı golle rakibini 1-0 mağlup eden Yeşiller, maça tutuk başladı. Ev sahibi Guingamp oyunun kontrolünü elinde bulundurmasına rağmen 39. dakikada St. Etienneli Romain Hamouma, sağ kanattan ceza sahasına girdi ve kendini yerde buldu. Hakemin penaltı kararı vermesiyle topun başına milli futbolcu Mevlüt Erdinç geçti. Galatasaray'ın da gündeminde bulunan milli futbol düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderdi ve takımının bu sezonki ilk golünü attı: 0-1

Golün ardından ev sahibi Guingamp Mustapha Yatabare ile pozisyona girse de St. Etienne kalecisi Thibault Giresse gole izin vermedi ve maç bu skorla bitti.

İkinci yarıya daha etkili başlayan Guingamp, 54'te Christophe Kerbrat'ın kafa vuruşuyla gole çok yaklaştı ama top soldan az farkla auta çıktı.

Maçın son dakikalarına doğru karşılaşma bu skorla bitti derken ilk golün sahibi Mevlüt Erdinç, 90+2'de kendisinin ve takımının 2. golünü attı. Ceza sahası sol çaprazında topla buluşan Mevlüt, kalecinin sağından topu filelere gönderdi: 0-2

Maçın son dakikalarında gol olmayınca maç 2-0 St. Etienne üstünlüğüyle sona erdi.

Fransa'nın ilk hafta maçlarında bu gece alınan diğer sonuçlar şu şekilde:

Bastia - Marsilya: 3-3

Evian TG. - Caen: 0-3

Lille - Metz: 0-0

Montpeiller - Bordeaux: 0-1

Nantes - Lens: 1-0

Nice - Toulouse: 3-2

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor St. Etienne'de Mevlüt Rüzgarı: 0-2 - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement