Süper Lig'e çıkma yarışında heyecanlı karşılaşma! İstanbulspor tur kapısını araladı - Son Dakika
Spor

Süper Lig'e çıkma yarışında heyecanlı karşılaşma! İstanbulspor tur kapısını araladı

Spor Toto 1. Lig play-off yarı final ilk maçında İstanbulspor, deplasmanda Erzurumspor'u 4-2 yendi ve rövanş karşılaşması öncesi büyük avantaj elde etti.

25.05.2022 20:57  Güncelleme: 21:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Büyükşehir Belediye Erzurumspor ile İstanbulspor, Spor Toto 1. Lig play-off yarı final ilk maçında Kazım Karabekir Stadyumu'nda karşı karşıya geldi. Mücadeleyi konuk ekip 4-2'lik skorla kazandı.

İSTANBULSPOR'DAN DEPLASMANDA ŞOV

İstanbulspor, 16. dakikada Ferhat Yazgan'ın golüyle öne geçerken, 63. dakikada Eduard Rroca farkı 2'ye çıkardı. 75. dakikada Valon Ethemi skoru 3-0'a getiren golü attı. Erzurumspor'da Eren Tozlu 80. dakika farkı tekrar 2'ye indirse de Muammer Sarıkaya 86. dakikada attığı golle yeniden farkı 3'e çıkardı. 90+6. dakikada bir kez daha sahneye çıkan Eren Tozlu maçın skorunu belirledi. 29 Mayıs'ta İstanbul'da oynanacak rövanş maçı için İstanbulspor büyük bir avantaj elde etti.

Süper Lig\'e çıkma yarışında heyecanlı karşılaşma! İstanbulspor tur kapısını araladı

Son Dakika Spor Süper Lig'e çıkma yarışında heyecanlı karşılaşma! İstanbulspor tur kapısını araladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Büyük fedakarlık yapmıştı! Beşiktaşlı yıldız oyuna devam edemedi
    21:08 Büyük fedakarlık yapmıştı! Beşiktaşlı yıldız oyuna devam edemedi

    Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'in 33. haftasında MKE Ankaragücü ile karşı karşıya geldi. Siyah-beyazlılarda Emrecan Terzi, eşi doğum yaptığı için izin alarak kadrodan çıkartılan Umut Meraş'ın yerine sakatlığı bulunmasına rağmen kadroya alınmıştı. Genç futbolcu, ilk yarının son bölümünde sakatlandı ve oyuna devam edemedi. Emre Can'ın yerine oyuna Tayyip Talha Sanuç girdi.


Advertisement