Rıdvan Dilmen'den siyah-beyazlıların keyfini kaçıracak yorum: Beşiktaş bu kadroyla şampiyon olamaz - Son Dakika
Spor

Rıdvan Dilmen'den siyah-beyazlıların keyfini kaçıracak yorum: Beşiktaş bu kadroyla şampiyon olamaz

Süper Lig'in ilk haftasında Beşiktaş, sahasında Kayserispor'u 1-0 mğlup etti. 67. dakikada itibaren 10. kişi oynayan konuk ekibe karşı, siyah-beyazlılara galibiyeti getiren golü uzatma dakikalarında Ghezzal kaydetti. Maçı yorumlayan Rıdvan Dilmen ise, "Beşiktaş'ın kadrosu bu yapıyla şampiyonluk yarışında olamaz" değerlendirmesinde bulundu. İşte detaylar...

07.08.2022 10:03  Güncelleme: 13:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beşiktaş ile Kayserispor, Süper Lig'in ilk haftasında Vodafone Park'ta karşı karşıya geldi. Mücadeleyi Beşiktaş 1-0 kazandı. TV 8.5 kanalında maç sonu yorumları yapan Rıdvan Dilmen ise Beşiktaş'ı geniş bir şekilde değerlendirdi.

"BEŞİKTAŞ BU KADRO YAPISIYLA ŞAMPİYON OLAMAZ"

Siyah-Beyazlıların en az 2 transfer daha yapacağını söyleyen Dilmen, "Beşiktaş'ın kadrosu bu yapıyla şampiyonluk yarışında olamaz. Ancak Beşiktaş minimum 2 transfer yapacaktır ve şampiyonluk yarışında olacaktır diye düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

"BEŞİKTAŞ'IN EN ÖNEMLİ YILDIZI GHEZZAL"

Bireysel performansları değerlendiren Dilmen, "Masuaku fena bir oyuncu değil. Beşiktaş orada sıkıntı yaşamaz. Umut Meraş'da var yedekte. Weghorst gibi oyuncular takımda ikinci bir golcü olmasını gerektirir. Beşiktaş'ın en önemli yıldızı Ghezzal bugün müthiş bir gol attı" dedi.

"VALERİEN İSMAEL BU SİSTEMLE DEVAM EDER"

Beşiktaş'ın sistemi hakkında yorumlarına devam eden Dilmen, "Ismael geçtiğimiz sezon geldiğinde bir sonraki sezona hazırlık yapması için erken geldi. Fakat bir anda hazırlık maçlarının sonuna doğru sistem değişildi. Beşiktaş'ın artık bu sistemle devam edeceğini düşünüyorum" dedi.

Rıdvan Dilmen\'den siyah-beyazlıların keyfini kaçıracak yorum: Beşiktaş bu kadroyla şampiyon olamaz

Son Dakika Spor Rıdvan Dilmen'den siyah-beyazlıların keyfini kaçıracak yorum: Beşiktaş bu kadroyla şampiyon olamaz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement