Talasgücü Belediyespor, transfer dönemi öncesi 2 yeni oyuncuyla anlaştı - Son Dakika
Spor

Talasgücü Belediyespor, transfer dönemi öncesi 2 yeni oyuncuyla anlaştı

Talasgücü Belediyespor, transfer dönemi öncesi 2 yeni oyuncuyla anlaştı

Talasgücü Belediyespor, TFF 3. Lig 1. Grup takımlarından 1922 Konyaspor'dan Murat Karadeniz ve Ankaraspor'dan Enes Eliaçık'ı kadrosuna kattı. Transfer döneminin son gününde yapılan bu transferlerle birlikte Talasgücü Belediyespor'un kadrosuna yeni isimlerin katılması bekleniyor.

15.09.2023 09:26  Güncelleme: 09:27

Talasgücü Belediyespor bugün sona erecek olan transfer dönemi öncesi kadrosuna 2 yeni ismi dahil etti.

TFF 3. Lig 1. Grup ekiplerinden Talasgücü Belediyespor'dan çift transfer birden. Sarı lacivertliler 1922 Konyaspor forması giyen 2001 doğumlu savunma oyuncusu Murat Karadeniz ve Ankaraspor forması giyen 2002 doğumlu savunma oyuncusu Enes Eliaçık'ı kadrosuna kattı. Bugün sona erecek olan transfer dönemi öncesi kadrosuna 2 ismi birden katan Talasgücü Belediyespor'un, bugün kadrosuna yeni birkaç ismi daha katılması bekleniyor.

Talasgücü Belediyespor Kulübünden yapılan açıklamada; "Takımımız geçtiğimiz sezon 1922 Konyaspor forması giyen 2001 doğumlu savunma oyuncusu Murat Karadeniz ve geçtiğimiz sezon Ankaraspor forması giyen 2002 doğumlu savunma oyuncusu Enes Eliaçık ile sözleşme imzaladık. Anlaşmanın hem oyuncularımıza hem de kulübümüze hayırlı olmasını temenni ediyoruz" denildi. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Talasgücü Belediyespor, transfer dönemi öncesi 2 yeni oyuncuyla anlaştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement