Taraftar beyninden vurulmuşa döndü! Kaçan şampiyonluk sonrası Jorge Jesus'tan çıldırtan sözler - Son Dakika
Spor

Taraftar beyninden vurulmuşa döndü! Kaçan şampiyonluk sonrası Jorge Jesus'tan çıldırtan sözler

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus, Antalyaspor karşılaşmasının ardından konuştu. Şampiyon olamadıklarını dile getiren Portekizli çalıştırıcı Türkiye Kupası'nın önemine dikkat çekip, "Ligdeki hedefimize ulaşamadık. Ama bizim bir hedefimiz daha var. Kupanın da önemli olduğunu düşünüyorum. Kupa kupadır. Finali kazanmaya çalışacağız. 2 kupayı kazanmayı isterdik, önemli hedefimiz ligdi. Ama Galatasaray'dan daha iyi olmayı başaramadık" dedi.

30.05.2023 23:15  Güncelleme: 00:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Süper Lig ikincisi Fenerbahçe'de Teknik Direktör Jorge Jesus, Antalyaspor karşılaşmasının ardından açıklamalarda bulundu.

"GALATASARAY'DAN DAHA İYİ OLMAYI BAŞARAMADIK"

Galatasaray hakkında konuşan Jesus, "Ligdeki hedefimize ulaşamadık. Ama bizim bir hedefimiz daha var. Kupanın da önemli olduğunu düşünüyorum. Finali kazanmaya çalışacağız. 2 kupayı kazanmayı isterdik, önemli hedefimiz ligdi. Ama Galatasaray'dan daha iyi olmayı başaramadık" dedi.

"ORTALAMAMIZ YETERLİ AMA GALATASARAY'I GEÇEMEDİK"

Takımın gidişatı hakkında konuşan Portekizli çalıştırıcı, "Ligin ikinci yarısında ilk yarıdan daha çok puan topladık ama Galatasaray bazı dönemlerden bizden daha iyiydi. Ortalamamız şampiyonluk ortalaması ama biz onlardan daha iyi olmayı başaramadığımız için şampiyon olamadık. Son haftalara kadar götürmeyi başardık ama şampiyon olamadık" dedi.

"KUPA KUPADIR"

Hedeflerini kupaya çevirdiklerini belirten Jesus, "Bizim için ideal senaryo 2'de 2 yapmaktı ama kupayı alırsak kötünün iyisi olarak bakarım. Kupa kupadır, Galatasaray'la oynayacağımız maç var galibiyetle bitirmek için elimizden geleni yapacağız" ifadelerini kullandı.

Taraftar beyninden vurulmuşa döndü! Kaçan şampiyonluk sonrası Jorge Jesus\'tan çıldırtan sözler
Alper Kızıltepe
Alper Kızıltepe
Sondakika.com - Spor

Son Dakika Spor Taraftar beyninden vurulmuşa döndü! Kaçan şampiyonluk sonrası Jorge Jesus'tan çıldırtan sözler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • Ensar Kurt: hükümet istifa diye bagirmaya devam edin 108 51 Yanıtla
  • Uğur Türkiye: Hükümen istifa diyordunuz ya ali koç istifada deyin o zaman lgbt liler sizi 65 60 Yanıtla
  • Murat Adıyaman: EEE ali koç suçlu kim hükümetmi 82 21 Yanıtla
  • Vahap Kirkor: Fenerbahçenin 3-4 kritik maçı var . İçeriden önceden belirlenmiş muhakkak puan kaybedecek. Galatasarayın dönmeyecek 4 maçı vardı destekle aldı. Sonuç olarak Fenerbahçe rahat şampiyon olacağı ligde eleştirilir duruma düştü. Senelerdir böyle. Takımlar arasında pek bir farkda yok aslında. 27 28 Yanıtla Kubilay kubi: Hazımsızlığa soda var, karbonat var ne alirdiniz 19 17

Advertisement