Taraftar Mourinho'yu İstiyor! - Son Dakika
Spor

Taraftar Mourinho'yu İstiyor!

Taraftar Mourinho\'yu İstiyor!

Jose Mourinho'nun çalıştırdığı Inter ve Porto taraftarları, Portekizli teknik adamı çok arıyor.

19.02.2012 13:00

Jose Mourinho'nun çalıştırdığı Inter ve Porto taraftarları, Portekizli teknik adamı çok arıyor...

Bu haftasonu İtalya Ligi Serie A'da oyanan Inter - Bologna ve İngiltere FA Cup'ta oynanan Chelsea - Birmingham karşılaşmasında ev sahibi ekibin taraftarları, alınan başarısız sonuçların ardından tribünlerde Jose Mourinho'nun adını haykırdı.

BOAS'A İNAT MOURINHO!  İngiltere'de, Chelsea, Birmingham karşısında yenik durumdayken, ev sahibi taraftarların "Jose Mourinho" diye tempo tuttuğu gözlendi. Karşılaşmanın 61. dakikasında gelen eşitlik golünden sonra, bu sefer de Birmingham taraftarı, Chelsea'yle dalga geçmek için "Jose Mourinho" tezahüratı yaptı. Yeni Mourinho olarak adlandırılan, Chelsea Teknik Direktörü Andre Villas-Boas, kötü gidişatı, yıldız oyuncularla yaşadığı problemler nedeniyle durduramıyor.  Diğer bir yandan, İtalya'da İnter Milan sahasında Bologna'yı ağırladı. Karşılaşmadan 3-0 malup ayrılan ev sahibi ekibin taraftarları, en kötü sezonlarından birini geçiren İnter'in bu durumda olmasının faturasını teknik direktöre kesmiş gibi duruyor. Karşılaşma boyunca "Jose Mourinho" sesleri San Siro'yu terk etmedi. Claudio Ranieri Eylül sonunda, eski teknik direktör Gian Piero Gasperini'nin 5 karşılaşmadan 4'ünü kaybetmesi üzerine, göreve gelmişti.

"BEN ONLARIN GEÇMİŞİYİM"  Pazar gecesi oynanan Real Madrid - Racing Santander karşılaşması sonrası kameraların karşısına geçen tecrübeli teknik adam, eski kulüpleriyle ilgili soruyu yanıtladı, "Chelsea ve Inter'i çok istiyorum ancak, kulübü ve teknik direktörü desteklemeyi tercih ediyorum. Onlara mesajım da bu. Ben onların geçmişiyim, harika bir geçmişin olsa bile artık orada değilim, bu nedenle onlar bunu birlikte olarak aşmalılar" dedi.

Jose Mourinho, Chelsea'yle 2 Premier Lig Şampiyonluğu, 1 Federasyon Kupası, 2 Lig Kupası, 1 de Community Shield kazanırken, İnter'le, 2 Serie A şampiyonluğu, 1 İtalya Kupası, 1 İtalya Süper Kupası, 1 de Şampiyonlar Ligi kupası kaldırmıştı.

Kaynak: Sporx.com

Son Dakika Spor Taraftar Mourinho'yu İstiyor! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement