Taraftar sosyal medyadan tepki gösteriyor! Acun Ilıcalı'nın Hull City'si toparlanamıyor - Son Dakika
Spor

Taraftar sosyal medyadan tepki gösteriyor! Acun Ilıcalı'nın Hull City'si toparlanamıyor

İngiltere Championship'in 38. haftasında Hull City, sahasında Luton Town'a 3-1 yenildi. Acun Ilıcalı'nın kulübü satın aldıktan sonra teknik direktörlüğe getirdiği Şota Arveladze bu sonuçla, İngiliz ekibinin başında çıktığı 12. maçta 6. mağlubiyetini aldı. Yalnızca 3 galibiyeti olan tecrübeli hocaya Hull City taraftarları sosyal medyadan sitem etti.

19.03.2022 20:30  Güncelleme: 20:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City, İngiltere Championship'in 30. haftasında Luton Town ile karşı karşıya geldi. Mücadeleyi Luton Town 3-1 kazandı.

HULL CITY'NİN TEK GOLÜ SON DAKİKADA GELDİ

Luton Town'a galibiyeti getiren golleri 9. dakikada Elijah Adebayo, 56. dakikada Harry Cornick ve 72. dakikada James Bree kaydetti. Hull City'nin tek golü ise 90. dakikada Tom Eaves'ten geldi. Alınan bu sonucun ardından Luton Town, ligde puanını 63'e yükseltti. Hull City ise 41 puanda kaldı.

Taraftarın bıçak kemiğine dayandı! Acun Ilıcalı'nın Hull City'si belini doğrultamıyor

ŞOTA'YA TEPKİ VAR

Hull City'i aldıktan sonra Acun Ilıcalı tarafından göreve getirilen Şota Arveladze, İngiliz ekibiyle 12 maçta 3 galibiyet, 3 beraberlik ve 6 mağlubiyet aldı. Luton Town maçı sonrası Hull City taraftarı takımın sahadaki kötü ve istikrarsız oyununa isyan etti.

Taraftar sosyal medyadan tepki gösteriyor! Acun Ilıcalı\'nın Hull City\'si toparlanamıyor

Son Dakika Spor Taraftar sosyal medyadan tepki gösteriyor! Acun Ilıcalı'nın Hull City'si toparlanamıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • Ali Kublay: Çok bilen çok yanılır bu işler survıvarda yarışmacı secip takım kurup çok güzel takımlar kurduk deyip oyunun ortasında kafasına göre kural değiştirmeye benzemez survıvar sanal alem hılk city gerçek dünya acun efendi 3 0 Yanıtla
  • arda pekel: Championship de mucade eden takimin var ama sen ncak Turkiye 1.lig de takim yonetebilecek isimle yola çıkıyorsun. Sota nin nedir teknik direktör kariyeri? Başarıları? Yonettigi takimlarin seviyesi nedir ki İngilterede onunla yürümeye çalışıyorsun.. Acun ilknsenesinde mevcut TD ile yuruyup sonra bakicakti farklı isimlere.. Fenerbahçe'nin Pareira si gibi buyuk hatadir Sote ingiltere için. 1 0 Yanıtla
  • BESIR CIFTCI: Adamı var Sergen Yalçın onu götürsün 0 0 Yanıtla

Advertisement