Taraftarlar Bilet Arayışında: UEFA Şampiyonlar Ligi Finali İçin İstanbul'da - Son Dakika
Spor

Taraftarlar Bilet Arayışında: UEFA Şampiyonlar Ligi Finali İçin İstanbul'da

Taraftarlar Bilet Arayışında: UEFA Şampiyonlar Ligi Finali İçin İstanbul\'da

Manchester City ve Inter taraftarları, UEFA Şampiyonlar Ligi Finali için İstanbul'a akın etti. Taksim Meydanı'nda bilet bulmaya çalışan bazı taraftarlar ilginç yollara başvurdu. Bileti olmayan taraftarlar ellerinde ve boyunlarında bilet aradıklarını belirten yazılar taşıdı. Maç saati yaklaşınca Olimpiyat Stadı'na doğru yola çıkacaklar.

10.06.2023 13:25  Güncelleme: 13:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

UEFA Şampiyonlar Ligi Finali için İstanbul'a gelen Manchester City ve Inter taraftarları maç saatini bekliyor. Taksim Meydanı'nda final maçı için bilet bulmaya çalışan bazı taraftarlar ilginç yollara başvurdu. Ellerinde ve boyunlarında 'Bilete ihtiyacım var' yazıları taşıyan taraftarlar maç için bilet arayışına geçti.

UEFA Şampiyonlar Ligi Finali'ne saatler kala Manchester City ve Inter taraftarları Taksim Meydanı'na akın etti. Bazıları meydanda kurulan ses sistemi ile coşarken, bazıları da bilet bulma telaşına girdi. Bileti olmayan taraftarlar ellerinde ve boyunlarında İngilizce ve İtalyanca bilet aradıklarını belirten yazılar taşıdı. Taraftarlar maç saati yaklaşınca Olimpiyat Stadı'na doğru yola çıkacak.

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Taraftarlar Bilet Arayışında: UEFA Şampiyonlar Ligi Finali İçin İstanbul'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement