Tarsus İdmanyurdu Yönetimi, Teknik Direktör Yüksel Yeşilova ile Yollarını Ayırdı - Son Dakika
Spor

Tarsus İdmanyurdu Yönetimi, Teknik Direktör Yüksel Yeşilova ile Yollarını Ayırdı

Tarsus İdmanyurdu Yönetimi, Teknik Direktör Yüksel Yeşilova ile Yollarını Ayırdı

Spor Toto 3. Lig 3. Grupta sezona şampiyonluk parolasıyla başlayan ve şu anda grubunda 3.sırasında yer alan Tarsus İdmanyurdu'nda yönetim, Teknik Direktör Yüksel Yeşilova ile yollarını ayırdı.

19.10.2011 17:40

Spor Toto 3. Lig 3. Grupta sezona şampiyonluk parolasıyla başlayan ve şu anda grubunda 3. sırasında yer alan Tarsus İdmanyurdu'nda yönetim, Teknik Direktör Yüksel Yeşilova ile yollarını ayırdı.

Basın sözcüsü Avukat Selman Kakun, yaptığı açıklamada, "Tarsus İdmanyurdu Spor Kulübü yönetim kurulu olarak 18 Ekim 2011 tarihinde yapmış olduğumuz toplantı sonucunda teknik direktör Yüksel Yeşilova ile çalışmayı düşünmediğimizi, bugün itibariyle diğer yardımcı teknik direktörlerimizle yola devam edeceğimizi, hukuki süreç tamamlandıktan sonra yeni teknik direktör arayışına gireceğimizi tüm kamuoyu tarafından bilinmesini isteriz" dedi.

Kakun, "Şampiyonluk hedefi yolundaki takımımızın bu uğurdaki yürüyüşü beklenen doğrultuda devam etmekte olup, bu dönemde de takım yararına sonuçlarla çıkacağımızın da kimsenin şüphesi olmasın" diye konuştu.

Sezon başında genel koordinatör olarak takımın başına gelen, transferlerin tümünü yapan Yüksel Yeşilova, ardından teknik direktörlük görevini de üstlenmişti.

3 yıllık plan için takımın başına geldiğini ve 3 yıl sonunda takımı Bank Asya 1. Lige çıkartacağının sözünü veren Yüksel Yeşilova ise, özellikle düzenlediği son 2 basın toplantısında çekilen maddi sıkıntıların takıma olumsuz yönde yansıdığını ifade etmişti.

- MERSİN

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Tarsus İdmanyurdu Yönetimi, Teknik Direktör Yüksel Yeşilova ile Yollarını Ayırdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement