Tecrübeli yorumcu Hıncal Uluç'tan çarpıcı tespit: Fenerbahçe, Ronaldo'yu alabilirdi - Son Dakika
Spor

Tecrübeli yorumcu Hıncal Uluç'tan çarpıcı tespit: Fenerbahçe, Ronaldo'yu alabilirdi

Tecrübeli gazeteci Hıncal Uluç'tan, Fenerbahçe'yle ilgili ilginç yorumlar geldi. Uluç, Ferdi Kadıoğlu'nun performansını övüp, "8+3 değil 3+8 olsaydı yabancı kuralı Fenerbahçe, Ronaldo'yu alabilirdi" ifadelerini kullandı.

18.02.2022 23:32  Güncelleme: 23:35

A Spor yorumcusu usta gazeteci Hıncal Uluç, Fenerbahçe'yle ilgili çarpıcı tespitlerde bulundu. Yabancı kuralının 8+3 değil de 3+8 olarak uygulamaya koyulmuş olması halinde sarı-lacivertlilerin kadrosunda Ronaldo'nun olabileceğini belirtti.

"ALİ KOÇ'UN VERDİĞİ PARALARA BAKIN"

Hıncal Uluç yaptığı değerlendirmede, "8+3 sayesinde takıma girme şansını bulan Ferdi, karşı kanattaki bekin ve sağ açığın toplamından daha fazla iş yapıyorsa demiyor musunuz, 'Keşke 8+3 değil de 3+8 olsaydı' diye. 3+8 olsaydı.. verilen paralara bakın! Abartmıyorum 3 yabancıyla bağlı olan Fenerbahçe, Ronaldo'yu alabilirdi. Ali Koç'un verdiği paralara bakın! Ronaldo'nun fiyatına bakın. Fenerbahçe, Ronaldo'yu alsaydı Fenerium kaç tane Ronaldo forması satardı? Ben alırdım en başta." dedi.

Tecrübeli yorumcu Hıncal Uluç\'tan çarpıcı tespit: Fenerbahçe, Ronaldo\'yu alabilirdi

Son Dakika Spor Tecrübeli yorumcu Hıncal Uluç'tan çarpıcı tespit: Fenerbahçe, Ronaldo'yu alabilirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Ali Kublay: Bu adam ya bunadı yada yediği içtiği bir şey dokundu Allah sihat versin ne diyeyim benimde 2010 woswagenim olmasaydı 0 nassarati alırdım demek gibi birsey 1 0 Yanıtla

Advertisement