Teknik Direktör Sağlam Görevine Başladı - Son Dakika
Spor

Teknik Direktör Sağlam Görevine Başladı

Teknik Direktör Sağlam Görevine Başladı

MERSİN İdmanyurdu, bu hafta sonu deplasmanda oynayacağı Güngören Belediyespor maçı hazırlıklarını yeni teknik direktör Nurullah Sağlam, nezaretinde sürdürüyor.

20.10.2010 00:38

MERSİN İdmanyurdu, bu hafta sonu deplasmanda oynayacağı Güngören Belediyespor maçı hazırlıklarını yeni teknik direktör Nurullah Sağlam, nezaretinde sürdürüyor.

Macit Özcan Spor Kompleksi'nde, kondisyon ve teknik ağırlıklı hazırlıklarına devam eden kırmızı-lacivertli ekip, bugünkü antrenmanına dün gece prensipte anlaştığı teknik direktör Nurullah Sağlam nezaretinde çıktı.Antrenman öncesinde gazetecilere yaptığı açıklamada, kulübün son haftalarda çeşitli şanssızlıklar yaşadığını, bu nedenle mevcut teknik direktör Yüksel Yeşilova ile yollarını ayırdıklarını belirten Kulüp Başkanı Ali Kahramanlı, "Yeni teknik direktör arayışımız sırasında önceden görüştüğümüz Nurullah Sağlam ile dün gece prensipte anlaşmaya vardık. Birkaç gün içerisinde ise iki yıllık sözleşme imzalayacağız. Nurullah Sağlam, deneyimli ve tecrübeli bir teknik adam. Bunun avantajını da önümüzdeki haftalarda görmeye başlayacağız. İlk 6'da yer alma hedefini hocamızın da desteğiyle başaracağız" dedi.

Mersin İdmanyurdu'nun 9 puanla sıralamanın ortalarında yer aldığını sözlerine ekleyen Kahramanlı, "Yarıda kalan ve halen tamamlanmayan Samsunspor maçı olmamasına rağmen bu durumdayız. Yani çok da kötü bir durumda değiliz. Kısa sürede toparlanacağımıza ve yükselişe geçeceğimize inanıyorum. Bu hafta deplasmanda Güngören Belediyespor ile karşılaşacağız ve hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. Hocamızla prensipte anlaşır anlaşmaz hemen antrenmanlara katılmak ve takımın durumu görmek istedi. Böylelikle henüz imzalar atılmamış olmasına rağmen, kadromuzdaki yerini aldı" şeklinde konuştu.Mersin İdmanyurdu'nun çok büyük ve başarılı bir geçmişi olduğuna değinen Sağlam, "Buna saygı duyuyorum. Ama şu anki tesis başta olmak üzere mevcut şartlarının iyi olduğunu söylemek mümkün değil. Anlaşmaya varmadan önce kulüp yöneticileriyle bu sorunları konuşup tartıştık. Çözümü noktasında da ellerinden gelen desteği vereceklerine söz verdiler. Önümüzdeki sürecin daha iyi günler olacağını düşünüyorum" diye konuştu.

İlk bakışta lige kadroyla birlikte başlanmamış olmasının sıkıntı olacağı gibi bir intibanın oluşacağını anlatan Sağlam, şunları kaydetti:

"Mersin İdmanyurdu'nun bu yılki yaptığı yatırımla bu sezondan vazgeçmesi mümkün değil. Şu an için bizim özellikle bu yıl olmasa bile önümüzdeki yıl için en doğru işleri hayata geçirme kararımız var. Ümit ediyorum ki, gelecek yıl Süper Lig'de mücadele eden bir takım olarak doğru işleri yapmaya çalışırız. Ama bu yıl iddiamızı gerçekleştiremezsek bile, seneye daha kurgulanmış bir takımla, Süper Lig'e doğru yürürüz."

Mustafa İNSAN/MERSİN, (DHA)

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Teknik Direktör Sağlam Görevine Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement