Tekvando Gençler Milli Takım seçmeleri - - Son Dakika
Spor

Tekvando Gençler Milli Takım seçmeleri -

Türkiye Tekvando Federasyonunun organize ettiği Gençler Milli Takım seçmeleri, Alanya ilçesinde sona erdi.

19.01.2014 16:02

Türkiye Tekvando Federasyonunun organize ettiği Gençler Milli Takım seçmeleri, Alanya ilçesinde sona erdi.

Atatürk Spor Salonu'nda dün başlayan seçmelerin ikinci gününde erkeklerde 59 kiloda Kutay Çekem, 88 kiloda Muhammed Uzunyol, +78 kiloda Ömer Fırat Çelik rakiplerini yenerek Milli Takıma seçildi. Kadınlarda ise 52 kiloda Seray Oğuz, 55 kiloda Zeliha Ağris, 59 kiloda Simge Erensayın, + 68 kiloda Şeyma Nur Söğüt Milli Takıma girmeyi başardı.

Tekvando Milli Takımlar Başantrenörü Ali Şahin, gazetecilere yaptığı açıklamada, Alanya'da başarılı bir organizasyon gerçekleştirdiklerini söyledi. Yaklaşık bin 700 sporcunun katılımıyla gerçekleştirilen şampiyonada birinci olan sporcuların A Milli Takım'a seçildiğini dile getiren Şahin, "Son olarak yapılan seçmelerde de kategorilerinde birinci olan sporcularımız B Milli Takıma seçildi. Bu sporcular İsviçre'deki şampiyona katılacak. Buradan çıkacak en iyi sporcularımız Çin'de yapılacak Dünya Tekvando Şampiyonası'nda ülkemizi temsil edecek" dedi.

Yaklaşık 40 sporcunun turnuvalarda Türkiye'yi temsil edeceğini bildiren Şahin, bu turnuvaların ardında 20 kişilik sporcu grubuyla dünya şampiyonasına gideceklerini belirtti.

Muhabir: Mustafa Kurt

Yayınlayan: Hızır Hacısalihoğlu

Tekvando Gençler Milli Takım seçmeleri -
Kaynak: AA

Son Dakika Spor Tekvando Gençler Milli Takım seçmeleri - - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement