Terim'in Gözüne Girmek İçin Canını Dişine Taktı - Son Dakika
Spor

Terim'in Gözüne Girmek İçin Canını Dişine Taktı

Terim\'in Gözüne Girmek İçin Canını Dişine Taktı

Yeni sezon hazırlıklarını Avusturya'da sürdüren Galatasaray'da performansı en çok merak edilen isimlerin başında Emmanuel Culio geliyor.

09.07.2012 11:40

Yeni sezon hazırlıklarını Avusturya'da sürdüren Galatasaray'da performansı en çok merak edilen isimlerin başında Emmanuel Culio geliyor. Geçtiğimiz sezonu Orduspor'da kiralık olarak geçiren Arjantinli futbolcu, teknik direktör Fatih Terim'in gözüne girebilmek için büyük savaş veriyor.

İstekli oyununun yanı sıra savaşçı yapısıyla da dikkatleri üzerine çeken Culio, gelecek sezonda formayı kapacağının sinyallerini vermeye başladı. Terim'in Galatasaray'ında bu kez kalıcı olmak isteyen deneyimli oyuncu, arkadaşlarıyla olan diyaloglarına da büyük özen gösteriyor.

Neşeli tavırlarının yanı sıra disiplinli davranmaya gayret eden Culio, tüm hareketleriyle Avusturya kampının enbaşarılı isimleri arasına adını yazdırmış olacak. Terim'in orta sahanın solunda düşündüğü yetenekli futbolcu Albert Riera'dan çok daha diri görünürken, şimdiden takımdaki yerini ayırtmaya doğru ilerliyor.

CULIO'YU VERMİYORUM

Emmanuel Culio için talipliler kapıda! Teknik direktör Fatih Terim'in istememesi halinde Arjantinli oyuncunun kulüp bulmakta zorluk çekmesi beklenmiyor.

Başarılı futbolcu için gelen teklifleri bekletme kararı alan Terim, kamp bitiminde kararını verecek. Avusturya öncesi Juan Pablo Pino ve Kazım Kazım'ın biletini keserek kanatlardaki alternatifi düşüren deneyimli taktisten, bu bölgeye bir yerli bir de yabancı takviye yapılmasını istiyor.

YENİDEN KAVUŞTU

Galatasaray'dan yıllık 700 bin Euro kazanan Emmanuel Culio, geçen sezon mor beyazlı forma altında başarılı maçlar çıkarmıştı. Takımının kritik galibiyetlerinde çoğu zaman başrolde yer alan Arjantinli, Terim'in iç çektiği bir isim oldu.

Deneyimli taktisyen onun için "Arda'nın gideceğini bilseydim onu göndermezdim" ifadelerini kullanmıştı

GALATASARAY'A GETİREN PERFORMANS

Orduspor'da 30 karşılaşmada görev alan ve bu maçların tümünde ilk 11'de sahaya çıkan 28 yaşındaki futbolcu 4 kez fileleri havalandırma başarısı gösterdi. 7 de asist yapan 1.76 boyundaki oyuncu, 2011-2012 sezonunda Spor Toto Süper Lig'in en çok asist yapan 6. futbolcusu oldu.

Öte yandan saha içindeki hırçınlığıyla dikkat çeken Emmanuel Culio 8 defa sarı kart gördü.

Kaynak: Sporx.com

Son Dakika Spor Terim'in Gözüne Girmek İçin Canını Dişine Taktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement