TFF, Atatürk'ün Vefatının 85. Yılında Anma Mesajı Yayımladı - Son Dakika
Spor

TFF, Atatürk'ün Vefatının 85. Yılında Anma Mesajı Yayımladı

TFF, Atatürk\'ün Vefatının 85. Yılında Anma Mesajı Yayımladı

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün vefatının 85. yılı nedeniyle anma mesajı yayımladı. TFF, Atatürk'ün sadece Türk halkının değil tüm insanlığın saygısını kazanmış bir devlet adamı olduğuna vurgu yaparak, Türk futbolunu geliştirme ve dünyanın en üst sıralarına taşıma gayretlerinin devam edeceğini belirtti. Ayrıca, Riva'da bulunan Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde düzenlenen anma töreninde Atatürk'ün posteri ve Türk bayrağı önünde saygı duruşunda bulunuldu.

10.11.2023 11:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Cumhuriyetin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün vefatının 85. yıl dönümü dolayısıyla anma töreni düzenledi.

TFF'nin resmi internet sitesinden konuya ilişkin yapılan açıklamada, "Aramızdan ayrılışının 85. yıl dönümünde Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk için federasyonumuzun merkezi Riva'da anma töreni düzenlendi. TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde gerçekleşen anma töreninde, saat 09.05'te Ata'mızın posteri ve Türk bayrağının önünde bir dakikalık saygı duruşunda bulunuldu. Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, ebediyete intikal edişinin yıl dönümünde bir kez daha sevgi, saygı, minnet ve özlemle anıyoruz" denildi. - İSTANBUL

Kaynak: AA

Son Dakika Spor TFF, Atatürk'ün Vefatının 85. Yılında Anma Mesajı Yayımladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement