Hakemliği bırakıyor mu? Halil Umut Meler son kararını verdi - Son Dakika
Spor

Hakemliği bırakıyor mu? Halil Umut Meler son kararını verdi

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi, düzenlediği basın toplantısında Ankaragücü Başkanı Faruk Koca tarafından saldırıya uğrayan Hakem Halil Umut Meler'in görevine devam edeceğini söyledi.

13.12.2023 14:47  Güncelleme: 14:52

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi, saldırıya uğrayan hakem Halil Umut Meler ile ilgili basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Büyükekşi, Meler'in görevine devam edip edemeyeceğini açıkladı.

"ÖZGÜVENLERİNİ YERİNE GETİRMEYE ÇALIŞACAĞIZ"

"Halil Umut Meler bırakmayı düşünüyor mu?" sorusunu yanıtlayan Büyükekşi, "Hakemler resmi açıklama yaptı. Hepimiz insanız, aslında önce bunu düşünmemiz lazım. Hakemlerin ruh halleri o gün çok kötüydü. Hafta sonu hakemlerle kamp yapacağız. Psikolojilerinin eski hale gelmesi için büyük bir çaba içerisinde olunacak. Öz güvenlerini yerine getirmeye çalışacağız.

"DOĞRU DEĞİL"

Hakemlerin hepsi empati yapıyor. Biz de onlara gerekeni anlattık ve onlar da mutabık kaldı. Halil Umut Meler de UEFA ve FIFA tarafından saygın bir hakemimiz. EURO2024'te de görev almasını bekliyoruz. Geçen hafta hakemlerin başında Rosetti ile görüşme yaptım. Halil Umut Meler'in bırakmayı düşündüğü doğru değil. Kaybetmek çok kolay, kazanmak lazım. Bu konuda gerekli çalışmaları yapacağız" dedi.

Hakemliği bırakıyor mu? Halil Umut Meler son kararını verdi
Alper Kızıltepe
Alper Kızıltepe
Sondakika.com - Spor

Son Dakika Spor Hakemliği bırakıyor mu? Halil Umut Meler son kararını verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • vural kılınç: geçensene beşiktaş maçında ankaragücülü taraftar sahaya inip tekme sallarken nerdeydiniz 14 2 Yanıtla

Advertisement