Thiago Silva: Chelsea'nin Şansı Yok - Son Dakika
Spor

Thiago Silva: Chelsea'nin Şansı Yok

Thiago Silva: Chelsea\'nin Şansı Yok

PSG'li stoper bu akşam oynayacakları maçta İngiliz devini mağlup ederek Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek finale yükseleceklerinden emin.

11.03.2015 14:33

Thiago Silva, Paris Saint Germain'in bu akşam Şampiyonlar Ligi'nde Chelsea ile oynayacağı maç sonrası çeyrek finale yükseleceğinden emin olduğunu belirtti.

Paris'te oynanan ilk karşılaşma 1-1 sona ermişti. Ligue 1 ekibi Stamford Bridge'de turu geçmek için ya kazanmak zorunda ya da gollü beraberlik almaya çalışacak.

L'Equipe'e konuşan Brezilyalı stoper, "Bence tur için büyük bir şansımız var. Bu sezon çok güçlü bir kadromuz var. Yine de hücum performansımızı geliştirmek zorundayız. Geçtiğimiz yıl Chelsea'yi sahamızda 3-1 mağlup etmiştik. Bence ilk maçta da daha iyi oynayan taraf bizdik. Bu yüzden ikinci maçta gülen taraf olacağımızdan eminim. Chelsea iyi bir takım. Ama onları yenebilecek güçteyiz. Geçtiğimiz yıl evimizde aldığımız galibiyet bize fazla güven vermişti. Bu nedenle ikinci maça yeterince konsantre olamamıştık. Turu geçtik sanmıştık. Bu kez her şey farklı olacak." dedi.

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Thiago Silva: Chelsea'nin Şansı Yok - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement