Tiger Woods, Gençlik Spor Dergisi'ne Röportaj Verdi - Son Dakika
Spor

Tiger Woods, Gençlik Spor Dergisi'ne Röportaj Verdi

Tiger Woods, Gençlik Spor Dergisi\'ne Röportaj Verdi

Woods: "Bir oyuncu olarak belli ülkelerin gelişimi ve golfe dahil oluşu beni mutlu ediyor. Türkiye de onlardan biri" "Golfçü olmasaydım NBA'de basketbol oynamak harika olabilirdi"

14.11.2013 14:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ünlü golfçü Tiger Woods, bir oyuncu olarak belli ülkelerin gelişimi ve golfe dahil oluşunun kendisini mutlu ettiğini, Türkiye'nin de onlardan biri olduğunu bildirdi.

Woods, Turkish Airlines Open 2013 Golf Turnuvası için geldiği Antalya'da, Gençlik Spor Dergisi'ne röportaj verdi.

Turkish Airlines Open 2013 öncesinde Boğaziçi Köprüsü'nde yaptığı ilk vuruşta çok heyecanlandığını belirten Woods, "Hayatımda ilk kez köprüde bir atış gerçekleştirdim. Bugüne kadar birçok etkinliğe katıldım ancak İstanbul'daki deneyim benim için çok farklı oldu. İki kıta arasında vuruş yapmak beni oldukça heyecanlandırdı" ifadesini kullandı.

Geçen sene de Türkiye'den çok güzel duygularla ayrıldığını dile getiren Woods, bu seneki formatın geçen seneden farklı olduğunu, Avrupa turu içindeki en büyük etkinliklerden biri haline geldiğini kaydetti.

Organizasyonda her şeyin çok iyi olduğunu belirten Woods, golfte dünyanın önemli değeri olma adına devlet desteğinin önemli unsurlar arasında yer aldığını, Türkiye'de de şu an devletin desteğinin görüldüğünü kaydetti.

Antalya'ya bu seneki gelişininin kendisini heyecanlandırdığını dile getiren Woods, röportajda şu görüşlere yer verdi:

"Bir oyuncu olarak belli ülkelerin gelişimi ve golfe dahil oluşu beni mutlu ediyor. Türkiye de onlardan biri. Buna benzer bir gelişim Çin'de de yaşanıyor ve bunun ülkede nasıl bir etki yarattığını hepimiz biliyoruz."

Her yarışmada oyunu kazanmayı amaçladığını vurgulayan Woods, odaklanma ve konsantre olmanın kendisi için sorun olmadığını bildirdi.

Woods, çocukluk yıllarında beyzbol oynadığını ve pist koşusu yaptığını kaydederek, "Golfçü olmasaydım NBA'de basketbol oynamak harika olabilirdi" ifadesini kullandı. - Antalya

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Tiger Woods, Gençlik Spor Dergisi'ne Röportaj Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement