Tilbe Şenyürek'in adalesinde kısmi yırtık tespit edildi - Son Dakika
Son Dakika Logo

Tilbe Şenyürek'in adalesinde kısmi yırtık tespit edildi

Tilbe Şenyürek\'in adalesinde kısmi yırtık tespit edildi
16.06.2023 00:18

A Milli Kadın Basketbol Takımı'nın 2023 Avrupa Şampiyonası D Grubu'nda Sırbistan ile oynadığı maçta sakatlanan Tilbe Şenyürek'in sol arka adalesinde kısmi yırtık tespit edildi. Türkiye Basketbol Federasyonu, Şenyürek'in Avrupa Şampiyonası'nda kalan maçlarda forma giyemeyeceğini açıkladı ve geçmiş olsun dileklerini iletti.

A Milli Kadın Basketbol Takımı'nın 2023 Avrupa Şampiyonası D Grubu'nda Sırbistan ile oynadığı maçta sakatlanan Tilbe Şenyürek'in adalesinde kısmi yırtık tespit edildi.

Türkiye Basketbol Federasyonundan yapılan açıklamada, Sırbistan maçının ardından kontrolleri yapılan ve sol arka adalesinde kısmi yırtık tespit edilen Tilbe Şenyürek'in Avrupa Şampiyonası'nda kalan maçlarda forma giyemeyeceği belirtilerek, "Türkiye Basketbol Federasyonu olarak milli oyuncumuz Tilbe Şenyürek'e geçmiş olsun dileklerimizi sunar, en kısa sürede parkelere dönmesini temenni ederiz." denildi.

A Milli Kadın Basketbol Takımı, 2023 Avrupa Şampiyonası D Grubu ilk maçında Sırbistan'a 71-63 yenilmişti.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Tilbe Şenyürek'in adalesinde kısmi yırtık tespit edildi - Son Dakika


Advertisement